LATEST

THE QUINN IS BACK!Готъм, приготви се за нова атака! В новия трейлър на "Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)", Марго Роби се завръща в родния град на Брус Уейн като откачалката Харли Куин, за първи път след гига-успеха на "Отряд самоубийци" през 2016. Тя беше и най-свежото нещо във въпросния филм и със сигурност помогна в голяма степен за световния му бокс-офис от 747 млн. долара.

Трейлърът обаче е само малка част от активности с герои от комиксите на DC Comics, асоциирани с Готъм, в следващите дни. В неделя беше последният епизод от първи сезон на "Пениуърт", сериалът за иконома на Брус Уейн. В петък в кината в цял свят започва да се прожектира "Жокера" с Хоакин Финикс, който вече е спряган за Оскарите и наскоро отнесе Златния лъв от фестивала във Венеция.

Следващата седмица пък стартира нова анимационна поредица за Харли Куин (с гласа на Хейли Куоко/Пени от "Теория за големия взрив"). Тогава ще можем да гледаме и първи епизод от новия сериал за Жената котка на The CW.

В допълнение - на пазара вече излезе нов комикс за Харли, озаглавен "Harleen" (откъс от него може да откриете по-долу). И за капак на всичко - тази година Батман става на 80!

Suck it, Marvel!


Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО