LATEST

ТРЕТИ СЕЗОН НА "STRANGER THINGS" - НАЙ-ГЛЕДАН ДО МОМЕНТА


Netflix, които рядко разкриват данни за гледаемостта в платформата, обявиха, че третият сезон на "Stranger Things" е бил изгледан от 64 млн. домакинства през първите четири седмици след премиерата си.

Това е и най-добрият резултат до момента за поредицата на братята Дафър, които наскоро подписаха ексклузивен договор със стрийминг гиганта и обявиха четвърти сезон от ретро сериала.

ОФИЦИАЛНО: ЩЕ ИМА НОВ СЕЗОН НА "STRANGER THINGS". БРАТЯТА ДАФЪР ПОДПИСВАТ ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР С NETFLIX

Както обикновено, компанията на Тед Сарандос използва тримесечното си писмо към собственици на акции, за да представи оскъдни данни около гледаемостта на оригиналните си продукции.

Сред отличниците се нареждат мини сериала "Unbelievable", изгледан от 32 млн. домакинства за първите 28 дни (ах, ах, тук е мястото за каламбур с филма на Дани Бойл) и семейният филм "Tall Girl" (41 млн. домакинства, отново за 28 дни).

Изключително добре се е представил и третият сезон на "La Casa de Papel (aka Money Heist)", който може да се похвали с титлата "най-гледан сериал" извън англо-говорящите територии. За първия месец след премиерата си той е изгледан от 44 млн. домакинства. Да, знам, това с измерването на "домакинства" е малко тъпо, но Netflix могат да си позволят да обявят каквото си искат.

И СЕГА ВНИМАНИЕ: до  този момент Netflix са продуцирали 100 сезона оригинално съдържание на различни езици от 17 държави и имат планове за НОВИ 130 през 2020!!!

И докато компанията се подготвя да обере всички възможни филмови номинации и награди този сезон със светата троица на "The Irishman", "Marriage Story" и "The Two Popes", през третото тримесечие на 2019 най-гледаните оригинални филми в платформата са били "Secret Obsession" (40 млн. домакинства за четири седмици) и "Otherhood" (29 млн.).Добре дошли в прекрасния нов свят на десетки филми, за които никога НЕ сте чували, въпреки че милиони хора ги били гледали.

Сред останалите високопрофилни премиери следващите месеци се открояват "Dolemite Is My Name" с Еди Мърфи, "6 Underground" на Майкъл Бей и Райън Рейнолдс, "The Laundromat" на Стивън Содърбърг и "The King" с Тимоте Шаламе, Лили-Роуз Деп и Джоел Едгъртън.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

НАЙ-ДОБРИТЕ BG ПАРЧЕТА НА 90-ТЕ

"ТЪМНИТЕ МУ МАТЕРИИ": МЕЧКАТА ОТКРАДВА ШОУТО