LATEST

ОФИЦИАЛНО: ЩЕ ИМА НОВ СЕЗОН НА "STRANGER THINGS". БРАТЯТА ДАФЪР ПОДПИСВАТ ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР С NETFLIXNetflix подготвят ново посещение в Огледалния свят, подновявайки най-успешния си сериал до момента "Stranger Things" за четвърти сезон.

Новината не е толкова изненадваща за феновете на поредицата, но в допълнение към нея стрийминг гигантът обяви, че са подписали ексклузивен договор с братя Дафър за следващите няколко години.

Допълнителни детайли засега не са известни, но имайки предвид огромния успех и културно влияние на "Stranger Things", договорът може да е съизмерим с петгодишния контракт, който Netflix наскоро подписа със създателите на "Игра на тронове" - продажните копилета Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс. А той е за деветцифрена сума! Честито на печелившите и Жана Бергендорф, въпреки че, тя остава с утешителната награда от 250 000 лв - достатъчни, за да си посипе от глава до пети с екзотични бели прахчета.

Новият сезон на "Stranger Things" беше обявен "изключително оригинално" с видеото, което може да изгледате по-горе. Дълго е 45 секунди, но какво са те в сравнение с двата часа и 16 минути на последния епизод от турския сериал, който от известно време се класира в Трендинга на YouTube.

Ако вече сте се жертвали и сте го направили (гледали тийзъра), значи знаете, че действието в Сезон 4 ще се развива и извън Хоукинс, Индиана. Видеото завършва с надписа "Вече не сме в Хоукинс" и звъна на Биг Бен, който, разбира се, е в Лондон.

ВНИМАНИЕ! СПОЙЛЕРИ! (ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛ ДА ГО НАПИША)

Може би си спомняте, че в края на злополучния Сезон 3 Уинона Райдър си взе домачадието барабар с Илевън и напусна Хоукинс в търсене на нов дом и живот без досадни свръхестествени чудовища.

Доста й се струпа на милата женица, след като всички мъже, в които се влюбваше, предаваха богу дух по един или друг начин. Последно Дейвид Харбър (добре де, шериф Хопър) се пожертва, за да разруши съветската лаборатория под мола (звучи доста евтино, така и изглежда). 


Във финалната сцена от последния сезон пък видяхме неизвестна военна база в СССР, където върли комунисти нахраниха едно от чудовищата на Огледалния свят с един от затворниците, но "не американеца". Предполага се, че въпросният американец всъщност в шериф Хопър (добре де, Дейвид Харбър).

Та така.

Въпреки че кака Уайнона и Илевън няма да са в Хоукинс, голяма част от героите ще бъдат там за част от действието, както подсказват и самите братя Дафър в официалното съобщение за подновяването на сериала. "Нямаме търпение да разкажем още истории, започвайки, разбира се, със завръщане в Хоукинс!"

Ти да видиш!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО