LATEST

H&M STUDIO SS16: ДЖИПСЕТ САФАРИ В ГРАДСКИ УСЛОВИЯ

H&M Studio е името на сезонната лимитирана колекция, създадена от дизайнерския екип на бранда, която представя най-точно вдъхновението и любовта на H&M към модата. H&M Studio S/S16 е за всички, които обичат приключенията и ще бъде достъпна в избрани магазини, както и онлайн на 25 февруари 2016. Част от моделите обаче можем да разгледаме още сега!

За новия сезон дизайнерската колекция ни вдъхновява да приемем всяко предизвикателство. Ако трябва да я опишем с няколко думи, те без съмнение ще бъдат: джипсет сафари в градски условия. Свободата на бохемския дух се изразява в принтове и наслоявания – комбинация от усещането за безкрайно лято, функционалността при пътешествията и спортния стил на градското момиче. Нейното облекло е като спомен за изминали преживявания, но изпълнени с наситени цветове и готови за нов живот. Който и модел да избере, тя изглежда непринудена, готова за приключения сред природата или в града. Основните модели са ленени сака, рокля с принт, пачуърк дънки, мини рокля с тънки презрамки, дълги ризи, суичъри с ярки мотиви, бял кожен панталон, функционални спортни клинове. Изработени са от коприна, памук, лен, канава, кожа и нови технически материи.

Мъжката колекция H&M Studio пък придобива все по-универсален и спортен силует. Тя предлага усъвършенствана функционалност така присъща за градския изследовател, но съчетана с изтънчен усет – едновременно премерен и непринуден. Якетата с ципове задават основната линия в колекцията, заедно с ризите с къс ръкав и панталоните с ръб, а общото приключенско настроение е умело подчертано от умерената цветова гама.


Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО