LATEST

ЗНАМ КЪДЕ ЩЕ ПАЗАРУВАШ НА 5 НОЕМВРИ

Нека обратното броене до официалното представяне на новата дизайнерска колекция на H&M да започне сега!

Тази година шведският моден гигант си сътрудничи с Balmain, а лица на рекламната кампания са Кендал Дженър, Джиджи Хадид и Джордан Дън. Balmain от десетилетия са олицетворение на френския лукс, но през последните няколко години се превърнаха в истинско явление под креативното ръководство на младия Оливие Рустейн, който не крие предпочитанията си към поп-културата и в частност към провокативни личности като Ким Кардашиян, Кайние Уест, Риана и много други.

Първите лукове от ексклузивната колекция бяха представени от самия Рустейн, Кендъл и Джордан по време на музикалните награди на Билборд по-рано тази година.

„Бих искал да достигна до хората от моето поколение: това е моята основна цел като дизайнер. H&M ми дава уникалната възможност да поканя всички в света на Balmain, за да бъдат част от мечтата, създавайки глобалното движение #HMBalmaination – кампания, приобщаваща всички в социалните мрежи чрез специален хаштаг. Сътрудничеството беше изключително естествено за мен: H&M е марка, която е близка до всеки. Тя призовава за обединение и аз изцяло подкрепям тази идея“, заяви Оливие Рустейн.

Основана през 1945 г., модна къща Balmain винаги е била вярна на визията и духа на своя основател и е символ на енергията, забавлението, хумора и свободата, които са вдъхновяващи за всички. Рустейн създава уникална идентичност за модната къща, като показва уважение към традицията ѝ във висшата мода, но същевременно влага и от блясъка на шоубизнеса. Възможността да подчертае поп-чара на къщата чрез сътрудничество с H&M е естествено решение за Рустейн.

Колаборацията Balmain x H&M включва облекла и аксесоари за мъже и жени и ще бъде налична в избрани магазини на H&M в София по света и онлайн от 5 ноември. Отбележете си датата отсега!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО