LATEST

KAK H&M ПРОМЕНИ ЖИВОТА НИ?


Само преди десетина години от H&M твърдяха, че нямат интерес към българския пазар, а в момента в София имат 6 магазина (бройката ще се увеличи до края на месеца). Откакто отвори първия си обект през 2012 г. в The Mall, шведският моден гигант успя да промени много от правилата на родния пазар и да наложи световни практики, за които дотогава дори и не смеехме да си мечтаем. Актуалните тенденции вече са достъпни за всички, намаленията са истински, а магазинът на H&M на столичния бул. "Витоша" е един от малкото, които придават европейски вид на пешеходната зона в София. Ето точно пет причини как и защо животът ни се промени с H&M:

1. Всички сме в тренда

Влезте в произволен магазин на шведския бранд и се огледайте внимателно. Тук ще откриете всички актуални тенденции, за които в същия момент алармират модните списания или интернет-фешънистите - при това на съвсем достъпни цени. Шейсетарски влияния и принтове? Има ги. Велур? Да, моля. Анималистични принтове? Моля, изберете си. Нео-парки и оувърсайз палта? Дадено. Достатъчно е само да разгледате, за да се информирате какво е модерно точно в този момент.

2. Съставянето на базисен гардероб е по-лесно от всякога

Чифт джинси, няколко бели тишъртки, разноцветни чорапи, качествени памучни боксерки, добър колан от естествена кожа и т.н. Кои са основните дрехи и аксесоари, от които се нуждаете, момчета? Вече не е нужно да обикаляте цял ден, за да се сдобиете с всички задължителни неща, с които да съставите и най-базисния гардероб. Едва ли ще може да си купите всичко от друг магазин на толкова добри цени и с толкова добро качество. Когато става дума за основни едноцветни дрехи и изчистени класически линии - H&M все още остава без конкуренция!

3. Конкуренцията смъкна цените значително

Като казахме конкуренция... Заради H&M всички останали брандове се оказаха принудени да намалят цените си, а мултибранд магазините, които в продължение на дълги години поддържаха изкуствено завишени цени, са в предсмъртен колапс. Да живее потребителят!

4. Намаленията са истински и започват колкото се може по-рано

Намаленията в магазините на H&M не са съобразени с оборотите от последния сезон и други нетипични за останалата част от света "не-търговски" практики. Намаленията в H&M започват възможно най-рано и стигат до невъзможни проценти. На финална разпродажба всички оцелели артикули могат да бъдат закупени за 5, 10 или 15 лева. С малко шанс и търпение може да се сдобиете с две камари дрехи за около 200 лв., което си е добра сделка, както и да го погледнем... И за момента не може да се случи в нито един друг магазин в България.

5. Всеки може да бъде стилист

Секциите във всеки един магазин са заредени с дрехи и аксесоари, съчетанието на които създава безупречен total look. Допълнителен плюс е това, че комбинациите са безброй, а магазините на шведския гигант се зареждат почти непрекъснато с нова стока и всеки един от тях се различава от останалите. При всяко посещение може да откриете нещо ново и неочаквано, а различните локации са заредени с различна стока. Някои наблягат повече на младежката линия и спортните артикули, други - на класическия гардероб. Важното е, че когато и да решите да влезете в някой от тях, успяват винаги да ви изненадат.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО