LATEST

КОЯ Е ЦЕЦИ ГАНЕВ?Отдавна искахме да зададем този въпрос, но не можехме поради липсата на каквато и да било информация относно нейната персона! Името й ни попадна съвсем случайно преди десетина години в краткото документално филмче "Edith Head - The Paramount Years", което обаче досега не можеше да бъде открито в нито един от сайтовете за споделяне на видеосъдържание. Досега.
Естествено, филмът е за Идит Хед - най-известната стилистка слаш дизайнер в историята на Холивуд. Хед достига апогея си през 50-те, когато работи с Алфред Хичкок, Стенли Донън, Били Уайлдър и почти всички големи звезди от този период. Легендата твърди, че винаги носела тъмни очила, за да не може никой да види очите й и да разбере какво мисли.
Да се върнем на нашите овце обаче, както би казал всеки французин, в случая - Цеци Ганев.
Когато от BBC молят Димитри Иванов да запише "You are listening to the BBC" имат изричното изискване да каже фразата с български акцент. Той, разбира се, няма никаква представа какво е български акцент. Ако беше чувал за Цеци Ганев, ситуацията щеше да бъде различна.
Цеци се появява на 2:44 в "The Paramount Years", представена е като "Head of the Custom-Made Department Western Costume" и говори английски с български акцент, за който бастуните от BBC биха платили в злато.
Това е единственото, което знаем за нея, така че въпросът "Коя е Цеци Ганев?" остава без отговор. Засега. Ще се радваме да ни пишете, ако имате някаква информация за нея, за да може поредната мистерия да бъде разкрита.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО