LATEST

БИОНСЕ ПОЛУЧИ 82 НАГРАДИ ГРАМИТрябва сериозно да си поговорим. Не знаем дали сте забелязали, но в ранните часове този понеделник се състояха цели две церемонии по раздаване на наградите "Грами".
Първата продължи малко над 5 минути и на нея Бионсе получи всички 82 "грамофончета" от всички възможни категории. Какво се случи след това на втората церемония беше вече почти без значение. Някакви хора се събраха, потупаха се по гърба, раздадоха си някакви награди, пяха в дуети, в триети, в пируети и т.н.
Погледът, стойката, целият пърформънс на Куин Би говорят само едно: "Вижте какво кучки, миналата година си скъсах гъза от работа. Записах 50 песни, заснех 16 клипа, през цялото време бях на турне, отгледах дъщеря си, дори успях да родя близнаци без никой да разбере... Всички награди са мои, защото няма по-голяма от мен! Да го духате!"
И в това няма нищо лошо, нека да се наслади на момента жената, защото след една година може и да не получи нито едно "грамофонче", защото дотогава всички от индустрията ще я мразят!

Ако трябва да сме честни обаче, когато става дума за пърформънс със стол ние предпочитаме ТОЗИ (но така или иначе това парче прозвуча на втората церемония, така че няма за какво да недоволстваме):ИЛИ ПО–СКОРО ТОЗИ:ИЛИ В КРАЙНА СМЕТКА ТОЗИ:

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО