LATEST

БАБА ЗНАЕ НАЙ-ДОБРЕ


Мадона твърдо е решила да засенчи Лейди Гага и виртуалната кампания за новия й албум с поредния трейлър за тайния проект с фотографа Стивън Клайн. Най-вероятно съвсем скоро ще разберем за какво става въпрос. Преди да представи втория трейлър на "нещото", Мади публикува в профила си в Instagram визитка със следния надпис: "Madonna, Queen Of Pop: Don't call me, call my assistant." Следва телефонен номер, който всъщност е истински, но не бързайте да набирате, защото със сигурност милиони други го правят в същия момент.

Ако все пак успеете да се свържете, ще чуете медното гласче на Баба, която ще ви посрещне със следната тирада: "Здрасти, ти се свърза с хаштагсикретпроджект, имам няколко въпроса. Какво е свободата за теб? Готов ли си да се бориш за това, в което вярваш?"

Не сме много сигурни дали ставаме все по-любопитни или по-скоро започваме да губим интерес в цялото начинание, но Баба винаги държи един-два коза за накрая, така че най-добре да изчакаме мълчаливо до финалa. Ето и самия трейлър номер 2:

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО