LATEST

ТРЕЙЛЪР, КОЙТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕДАТЕ


Бетани (Обри Плаза) тъкмо завършва гимназия като отличничка на випуска. Тя е свръх амбициозна и активна, но преди да отиде в колеж осъзнава, че има да навакса всички пропуснати в гимназията неприлични, извънкласни дейности. „Въоръжена“ със специален списък, Бетани се захваща да усъвършенства своите знания и умения по „сексология“, но бързо разбира, че не „плува“ в свои води. Привличайки на помощ своите приятелки, по-голямата си сестра Амбър (Рейчъл Билсън) и изпадналия си шеф, Бетани се залавя да придобие опит, за който всяка колежанка би й завидяла. Ако иска да отметне всички точки в списъка до началото на учебната година в колежа, Бетани и всички, които й помагат ще имат нужда не само от много богато въображение, но и доста разкрепостено съзнание.

Това е накратко историята в "Сексология" ("The To-Do List"), но всъщност наистина трябва да изгледате трейлъра, за да се убедите сами в качествата на филма. Ние се засмяхме истерично точно четири пъти, а това не ни се беше случвало на холивудска комедия от "Лесна, а?" насам (сори, Тед).

Сценарият е вдъхновен от действителните приключения на Маги Кери, която след успеха на Funny or Die, тук прави дебюта си като кино сценарист и режисьор на големия екран.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

НАЙ-ДОБРИТЕ BG ПАРЧЕТА НА 90-ТЕ

"ТЪМНИТЕ МУ МАТЕРИИ": МЕЧКАТА ОТКРАДВА ШОУТО