LATEST

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ 2 И ДРУГИ ИСТОРИИ

Marvel разкри интересни подробности за предстоящите продукции на студиото през уикенда на Комик-Кон. Една от най-големите новини беше обявяването на името на продължението на „Отмъстителите“: „The Avengers: Age of Ultron”. Режисьорът Джос Уедън подчерта, че ще направи „своя собствена версия за Ултрон” и загатна, че ще се върне към самото началото и ще промени изцяло историята на хиперзлодея. Филмът ще е в кината през април 2015 г.

Преди това обаче ще можем да гледаме „Тор: Светът на мрака“ (премиерата в България е на 1 ноемрви, седмицата преди тази в САЩ). За изненада на всички в залата на изложението, на сцената се появи не някой от екипа, а непокорният бог от Асгард – Локи. Облечен като героя си, Том Хъдълстън призова гостите да се преклонят пред славата на Локи, за да видят откъс от филма, ексклузивно подготвен за посетителите на Comic-Con (гийковете цвилеха от възторг, един-двама дори се подмокриха).

Събитията в залата на Marvel продължиха с разговор с всички актьори, които ще видим догодина на голям екран в „Завръщането на първия отмъстител“. В залата бяха Крис Еванс, Себастиан Стан, Антъни Маки, Скарлет Йохансон, Коби Смълдерс, Джордж Сент-Пиер, Франк Грило, Емили ВанКамп и Самюел Джаксън. Интересно е, че докато сюжетът на „Железният човек 3“ беше само бегло свързан със събитията от хитовата продукция „Отмъстителите“, „Завръщането на първия отмъстител“ ще проследи какво се случва с Капитан Америка директно след премеждията на отмъстителите в Ню Йорк. Според представената от екипа информация, Черната Вдовица (Скарлет Йохансън) ще бъде с водеща роля във филма, оплитайки Стив Роджърс (Крис Еванс) в интриги, свързани с организацията Щ.И.Т. и принуждавайки го да открие начин да съчетае старомодните си ценности с моралните провокации на модерните времена.

Вълнуваща за феновете беше и срещата с екипа на най-новата продукция на Marvel, чиито снимки започнаха едва преди дни във Великобритания – „Пазителите на галактиката“. Класическите герои от вселената на Marvel ще видим в кината през август 2014 г., а ролите им са поверени на Крис Прат като Star-Lord, Зое Салдана в ролята на Gamora, Бенисио Дел Торо като The Collector, Дейв Баутиста като Drax the Destroyer, Карен Джилиан като Nebula, Майкъл Рукър като Yondu, Лий Пейс като Ronan the Accuser и Джимон Хонсоу като Korath.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО