LATEST

ЕЛИЦА ОТ "ЕЛИЦА И СТОЯН": СИЛАТА Е С НАС!

БНТ са изключително любезни и държат подробно да ни запознаят с всяка стъпка на Елица и Стоян по сцената и зад сцената на "Евровизия" в Малмьо. Ето и подробен преразказ за подвизите на нашите представители тази година - имаме огромни съмнения, че е продиктуван на пиарите на държавната телевизия от превъзбудения и винаги стилно облечен Драго Драганов!

Та така, ето всичко най-интересно от първата репетиция на "звездната двойка":

Българските представители на “Евровизия” 2013 Елица и Стоян започнали УДАРНО серията си от изяви в Малмьо. Вчера те се изправили пред първото си предизвикателство – дебютната им репетиция в “Малмьо Арена”.

Както се очаквало предварително, представянето им на сцената било изключително динамично и това дори ЗАТРУДНИЛО В ИЗВЕСТНА СТЕПЕН снимачния екип, който имал НЕЛЕКАТА ЗАДАЧА да запечата всичко интересно от представянето на българските изпълнители. За да не влиза звукът от ЗДРАВИТЕ И СИЛНИ удари по барабаните в микрофоните на Елица и вокалистките, се наложило инструментите да бъдат заглушени непосредствено преди репетицията.

Елица и Стоян представили песента си “Само шампиони” на фона на атрактивни ЧЕРВЕНИ И СИНИ графики. Елица била облечена с червено-бяло сако наподобяващо гвардейска униформа, докато Стоян носел изцяло черен костюм с червен пояс, който БИЛ КАТО АКЦЕНТ към облеклото на изпълнителя. Двамата били придружени на сцената от три беквокалистки от формацията на проф. Стефан Драгостинов – “Драгостин фолк” (ДРАГОСТИН ФОЛК!!! - бел. ред.). Те добавили към песента една ОСОБЕНА БЪЛГАРСКА САМОБИТНОСТ, а синхронът им с Елица бил перфектен, което направило така, че песента да изглежда наистина РЕСПЕКТИРАЩО пред всички, наблюдаващи репетицията.

С всичко това не се изчерпал БОГАТИЯТ АРСЕНАЛ ОТ ЕФЕКТИ, които били предвидили талантливите български музиканти. На сцената излязъл и шести човек – хип-хоп изпълнителят Венци Чанов, който обаче бил в НЕТИПИЧНА РОЛЯ. В първата част от изпълнението той се превъплътил в ролята на гайдар, а в края на песента ПРЕТЪРПЯЛ ПЪЛНА МЕТАМОРФОЗА, влизайки в ролята на КУКЕР, който придружавал Елица и Стоян в последните им крачки на сцената преди края на песента. Това от своя страна предизвикало сериозен интерес от страна на журналистите, следящи всяка стъпка на българските музиканти. По-късно Елица пояснила пред тях какво представляват кукерите и за тяхната МИСИЯ да прогонват всякакви НЕСГОДИ от хорските домове.

Нашите музиканти не изневерили на себе си и В ДОБАВКА предложили атрактивно дръм шоу – нещо, което било тяхна запазена марка. Този път те използвали СВЕТЕЩИ ПАЛКИ, ЗА ДА УДРЯТ по един от своите ЛЮБИМИ инструменти – композицията от барабани “Космическо дърво” (КОСМИЧЕСКО ДЪРВО!!!- бел. ред.).

След репетицията Елица и Стоян били доволни от показаното от тях при първия им ДОСЕГ със сцената в “Малмьо Арена”. “Изключително съм щастлива, сбъдна се моя мечта. Преди 6 години си помечтах да дойдем отново тук и ДА ИЗВАДИМ ШПАГИ и да премерим сили с останалите европейски държави. Мисля, че СИЛАТА Е С НАС”, заявила Елица. Стунджи също бил доволен и изразил своите положителни впечатления от организацията на конкурса – “Първата репетиция мина много дисциплинирано и подредено. За мен беше удоволствие да наблюдавам как всички си вършат точно работата като пчелички без да коментират и обсъждат. Всичко беше перфектно”. След репетицията нашите представители имали среща с журналисти, като над два часа отговаряли на въпроси на 12 телевизии и още много други европейски медии.

Горе-долу, нещата са протекли по този начин, но важното е, че всичко се е случвало СИМЮЛТЕНДЖЪСЛИ!

Коментари

  1. Разбрахте ли новинката? - че Венци Самурая не ще и да чуе за баба си Елица. Чака да мине Евровизията, да си гепи кинтите и ... друм! Псува я на майка, дърта вещица била, разгонена кучка и т. н. - Абе, що тогава я изчука? - го питам снощи по скайпа. - Изчукал съм я, дръжки! - вика - тя ми се навря зорлем в леглото след тежка кръчма.Сутринта, по махмурлък, сънен - протягам ръка - пипвам нещо, опвам нещо... ма, нямам спомен кво е било снощи, а те ме навива, че съм я бил галил и целувал.. А сега де! И саморай съм бил! Ей - вика - с тая вещица е, да знаеш, само ад!

    ОтговорИзтриване
  2. Скандал! Да си сложи маската преди да си легне, за да прогони всякакви несгоди!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО