LATEST

THE SOUND OF 2013: A*M*E


A*M*E ни привлече вниманието още в началото на 2012 г. с продуцираното от MNEK "City Lights", а след това и с не по-малко откаченото "Ride Or Die".
Истински фенове обаче ѝ станахме в момента, в който изгледахме видеото към официалния ѝ първи сингъл "Play The Game Boy" - най-силното ѝ парче до момента. Можем да кажем дори точната дата, на която това се случи, и тя е 25 септември, защото тогава сме качили клипа в блога, надяваме се ни следите редовно и не пропускате нищо!
Въоръжена с еклектичен колаж от музикални влияния (от деветдесетарски хаус и дръм-енд-бейс до денсхол с щипка електро) и стил, който събира на едно място по малко от M.I.A., Ники Минаж, Кейти Пери и Азелиа Банкс, 17-годишната лондончанка е абсолютно всичко, което очакваме от една изгряваща поп звезда на прага на 2013 г.
Както споменахме, "Play The Game Boy" е най-доброто ѝ парче до момента, най-вече защото навява приятни спомени за осемдесетарски синт-поп и силни влияния от ранната Мадона. "You can't stop me now or hold me down, I'm calling you out", твърди в парчето A*M*E толкова убедително, че няма как да не ѝ повярваш.
P.S. - забравихме само да споменем, че има договор с музикалната компания на Гари Барлоу, но и тази несправедливост вече е поправена!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО