LATEST

THE SOUND OF 2013: ТОЧНО 15 НОВИ ГРУПИ И ИЗПЪЛНИТЕЛИ, ЗА КОИТО ТЕПЪРВА ЩЕ ЧУВАМЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА


The Sound Of 2013 е годишното допитване на BBC за изгряващи артисти, които имат най-голям шанс пробият на сцената през следващата година. Всеки един от 213-те журналисти, които участват в панела, е дал по три предложения, за да се стигне до крайния списък, който по традиция включва 15 имена.
Победителят ще бъде обявен на 4 януари, а от 31 декември BBC ще разкрива всеки ден по един от класиралите се в челната петица!
Сред предишните отличени в допитването са някакви певици като Адел, Литъл Буутс, Ели Гулдинг и Джеси Джей!
Сред добралите се до финалните 15 тази година личат имената на инди групата от Бирмингам Peace, сестрите от Калифорния Haim, които смесват фолк с ар-ен-би, дамската пънк групировка Savages, електро-поп триото от Глазгоу Chvrches, спряганата за нова Бьорк с непроизносимо име Лора Мвула, и рок квартета от Лондон Palma Violets, чийто дебютен сингъл "Best Of Friends" наскоро беше обявен от NME за парче на годината.
Нашите фаворити обаче са електронното дуо AlunaGeorge и 17-годишната A*M*E, която е като кръстоска между Азелиа Банкс, TLC circa дебютния им албум и Ники Минаж на хелий. Тях ще ги представим отделно в ПОП КУЛТУРА, повече инфо за останалите изпълнители може да откриете на официалния сайт на The Sound Of 2013 тук. Ето и пълния списък с 15-те финалисти тази година:

AlunaGeorge
A*M*E
Angel Haze
Arlissa
Chvrches
Haim
King Krule
Kodaline
Laura Mvula
Little Green Cars
Palma Violets
Peace
Savages
The Weeknd
Tom Odell

Коментари

Популярни публикации от този блог

"ТЪМНИТЕ МУ МАТЕРИИ": МЕЧКАТА ОТКРАДВА ШОУТО

НАЙ-ДОБРИТЕ BG ПАРЧЕТА НА 90-ТЕ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО