LATEST

THE SOUND OF 2013: ТОЧНО 15 НОВИ ГРУПИ И ИЗПЪЛНИТЕЛИ, ЗА КОИТО ТЕПЪРВА ЩЕ ЧУВАМЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА


The Sound Of 2013 е годишното допитване на BBC за изгряващи артисти, които имат най-голям шанс пробият на сцената през следващата година. Всеки един от 213-те журналисти, които участват в панела, е дал по три предложения, за да се стигне до крайния списък, който по традиция включва 15 имена.
Победителят ще бъде обявен на 4 януари, а от 31 декември BBC ще разкрива всеки ден по един от класиралите се в челната петица!
Сред предишните отличени в допитването са някакви певици като Адел, Литъл Буутс, Ели Гулдинг и Джеси Джей!
Сред добралите се до финалните 15 тази година личат имената на инди групата от Бирмингам Peace, сестрите от Калифорния Haim, които смесват фолк с ар-ен-би, дамската пънк групировка Savages, електро-поп триото от Глазгоу Chvrches, спряганата за нова Бьорк с непроизносимо име Лора Мвула, и рок квартета от Лондон Palma Violets, чийто дебютен сингъл "Best Of Friends" наскоро беше обявен от NME за парче на годината.
Нашите фаворити обаче са електронното дуо AlunaGeorge и 17-годишната A*M*E, която е като кръстоска между Азелиа Банкс, TLC circa дебютния им албум и Ники Минаж на хелий. Тях ще ги представим отделно в ПОП КУЛТУРА, повече инфо за останалите изпълнители може да откриете на официалния сайт на The Sound Of 2013 тук. Ето и пълния списък с 15-те финалисти тази година:

AlunaGeorge
A*M*E
Angel Haze
Arlissa
Chvrches
Haim
King Krule
Kodaline
Laura Mvula
Little Green Cars
Palma Violets
Peace
Savages
The Weeknd
Tom Odell

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО