LATEST

TEASER TRAILER: I'M SO EXCITED!"I'm So Excited!" е новият филм на Педро Алмодовар, испанското заглавие е "Los Amantes Pasajeros". След мрачния "Кожата, в която живея" от миналата година, режисьорът е решил да заложи на нещо по-леко и дори донякъде изненадващо, а именно: музикална комедия, макар че от Алмодовар може да се очаква абсолютно всичко.
Снощи испанецът беше отличен за цялостната си кариера от Академията за филмово изкуство и наука в Лондон. По време на речта си Алмодовар разкри, че през годините се е опитвал да получи правата за филмирането на книги като "Мълчанието на агнетата", "Часовете" и "Четецът", но всеки път са му отказвали и вече се съмнява, че изобщо някога ще заснеме филм на английски.
В "I'm So Excited!" са събрани накуп едни от любимите актьори на режисьора: Лола Дуенас, Хавиер Камарас, Антонио Бандерас, Пенелопе Крус и Сесилия Рот. Действието се развива почти през цялото време по време на полет. Опасявайки се, че може да катастрофират, пътниците и екипажът разкриват тайни и страсти като за последно, в повечето случаи пеейки (спомнете си за онази сцена от "Почти известни" на Камерън Кроу, в която единият от членовете на групата си призна, че е гей при подобни обстоятелства!).
Тийзърът е достатъчно красноречив, едва ли може да добавим нещо повече. Премиерата в Испания е през март, в България обаче сигурно ще го гледаме едва към края на 2013 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО