LATEST

БОНД НА 50: "БЛАГОДАРЯ ТИ, Д-Р ЕНЧЕВ!"


50 years of Bond, James Bond by popdom

След като миналата седмица успя да заеме първото място във всички страни, в които дебютира на голям екран, "007 Координати: Скайфол" продължава да чупи рекорд след рекорд. Този уикенд 23-тата лента за приключенията на супершпионина Джеймс Бонд добавя нови 156 млн $ към общия си касов сбор. Само след десет дни на екран "Скайфол" има в сметката си 287 млн $, а премиерата в САЩ дори все още не се е състояла.
FILM REVIEW: 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ
Продуцентите на продукцията вече потриват доволно ръце - филмът на Сам Мендес има всички шансове да се превърне в най-касовото заглавие от поредицата. Според световните информационни медии сценаристът на "Скайфол" вече е започнал да работи по двете следващи продължения. Критиците също са във възторг. Филмът почти няма негативни отзиви - всички в хор възхваляват умелия начин, по който Сам Мендес успява да рестартира целия франчайз и да му вдъхне нов живот.
У нас, с резултатите от този уикенд, новият филм за Джеймс Бонд надмина по общи приходи предишната лента "Спектър на утехата". За 10 дни, в които е на екран, "007 Координати: Скайфол" генерира приходи от 618 162 лв, докато "Спектър на утехата" е донесъл 559 344 лв за целия период, в които е показван на голям екран.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО