ИМАМЕ ПОБЕДИТЕЛ 2Само след първия концерт на американския X Factor победителят в състезанието е повече от ясен и това е Дженел Гарсия. Ако трябва да бъдем малко по-конкретни: на финала след два месеца един срещу друг ще се изправят Дженел и бой-групичката Emblem3. Мацката, естествено, ще спечели, но впоследствие Emblem3 ще станат много по-известни от нея. Абсолютно класическа развръзка за всяко уважаващо себе си музикално риалити.
Ако освен конкретни, трябва да сме и честни: първият концерт на шоуто на Саймън Кауъл дълбоко ни разочарова. И причина за това не бяха участниците, които за пореден път са на ниво, а изборът на парчетата, които пяха. Темата "Произведено в Америка" е толкова широка и дава такава голяма свобода на менторите, че е цяло чудо как почти всички бяха избрали абсолютно неподходящи парчета за подопечните си. Дженел и споменатата бой-банда като че ли бяха единствените открояващи се изключения.
Иначе браво на всички стилисти и креативни продуценти за тоталното преобразяване на всички изпълнители. За съжаление обаче, понякога главните действащи лица се губеха насред всичките танцьори и спец-ефекти на сцената.
Сред всичко казано дотук, победата на Дженел изглежда напълно логична - миньончето има всички шансове да се превърне в новата Кели Кларксън. Има огромно гласище и, за разлика от Кларксън, която успешно би могла да се препитава и като кънтри певица, клони повече към рока.
За Бритни Спиърс не ни се говори. Дори и със слушалка в ухото, на която орда от редактори и продуценти могат дума по дума да й диктуват какво да говори, тя продължава да мърмори глупотевини от сорта на: "Много се забавлявах на твоето изпълнение. Ти си невероятен/на!". Аррррррргггхххххх!

Коментари

  1. Е как така... Най-доброто изпълнение беше на Пейдж Томас!!! Страшен пърформанс направи!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

"ТЪМНИТЕ МУ МАТЕРИИ": МЕЧКАТА ОТКРАДВА ШОУТО

US BOX-OFFICE EARLY WEEKEND ESTIMATES FRI, OCT. 4 – SUN, OCT. 6