LATEST

ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ ИСКАЛИ ДА ЗНАЕТЕ ЗА СЕКСА, НО СТЕ СЕ СТРАХУВАЛИ ДА ПОПИТАТЕ


Семейство и възпитание by popdom

Това видео отдавна ни направи силно впечатление, но досега не ни оставаше време да го качим, за да може и вие да му се възхитите! Кадрите бяха излъчени преди няколко седмици в предаването на Жоро Любенов "Денят започва в неделя", което всъщност е толкова зле, че сме сигурни, че никой не го е гледал (конкретно за това телевизионно дъно - някой друг път)!
В рубриката "Живите архиви" обаче Любенов понякога попада на безценни находки от фонда на БНТ и никога не разбира какво има в ръцете си. Точно такъв е случаят с този откъс от предаването "Второ раждане, първа любов" от 1977 г. с водещ Божана Димитрова. В него средношколци задават въпроси на доц. Жекова - психолог и кандидат на педагогическите науки и д-р Бостанджиев - сексолог.
Не е нужно да гледате внимателно, за да забележите, че цялото предаване е ловка инсценировка, замислена от някой хумористичен гений. Дори водещата през повечето време едва се сдържа да не избухне в смях.
Началото на "Второ раждане, първа любов" е запазено за отзиви на развълнувани зрители като Сийка Тенева от ул. "Сърп и чук" в Пловдив и Стоянка Димитрова от Слънчев бряг, бл. 6.
Следва въпрос на три ученички от Димитровград, които са забравили да си споменат фамилиите, навярно от неудобство. Момичетата се интересуват как да постъпят, за да им обърнат внимание момчетата.
Динамичният монтаж продължава с въпрос, който е записан в приемната на телевизията (!). На екрана се появява младият Емил Розов, който живо се интересува за вредните последици от ранните интимни отношения между младежите и девойките.
В студиото д-р Бостанджиев, който не може да казва "р", сипе бисери от сорта на: "Девствеността е едно анатомично явление, присъщо на младата жена."
Накрая доц. Жекова отправя призив към народната младеж да не се раздава щедро с повод и без повод, а водещата продължава едва да се сдържа да не избухне в смях.
Надписите в края допълнително затвърждават подозренията ни, че предаването е дело на някой незнаен и нереализиран български Чък Лори. Малко ли ирония има във факта, че сценарият е дело на Давид Соломонов?
И всичко това се случва само за 6 минути и 31 секунди!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО