LATEST

ИМАМЕ ПОБЕДИТЕЛ

Концертите в британския X Factor започват едва следващата събота, но фаворитът за спечелване на състезанието вече е ясен и това е Ела Хендерсън. Тя е само на 16 и е най-младият участник във формата тази година, но за сметка на това гласът ѝ впечатлява със зрелостта си. Представихме Ви я преди време с първото ѝ прослушване, след което продължихме внимателно да следим развитието ѝ.
На тренировъчния лагер (bootcamp) Ела размаза с неочаквано изпълнение на възможно най-досадната песен, която някой може да избере, а именно "Believe" на Шер (нали това е и основната идея на това шоу - участниците да представят по нов начин известни хитове, така че да ги превърнат в свои собствени и никой да не се сеща за оригиналния изпълнител).
За къщите на съдиите (в случая - Тулиса с малко помощ от Тайни Темпа) Ела беше подготвила "I Won't Give Up" на Джейсън Мраз, с която ни спечели окончателно. За нас състезанието свърши точно в този момент и дори не сме сигурни, че ще продължим да го гледаме. Имаме победител и той се казва Ела Хендерсън!

Judges House's


Bootcamp

1st audition

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО