LATEST

КЪДЕ СА Я КРИЛИ ДОСЕГАДжери Халиуел намина в снощния епизод на британския X Factor като гост съдия и без да иска открадна шоуто. Всъщност Гари Барлоу първи започна "враждата" със забележката, че в една поп група винаги има някой, който не може да танцува (въпреки че той самият не е от най-кръшните танцьори).
Джинджър не остана по-назад и директно заяви на следващото прослушване, че в Take That има двама, които не могат да пеят и това не е голям проблем, ако искаш да направиш кариера в шоу-бизнеса. Ауч!
Зад кулисите хитрушата продължи да бъзика Гари, споделяйки между другото, че тя има 11 номер 1 парчета. Гари обаче остана на ниво, отвръщайки, че не може да преброи своите! "Ние им проправихме пътя, а те след това ни копираха", заключи бившият вокалист на Take That.
Къде сте крили Джери толкова време? Най-добрият съдия в риалити програма веднага след Саймън Кауъл. Жалко само, че замества за малко досадната Никол Шварценегер, която е скарана с тънката ирония и знаменития британски хумор.
Най-доброто представяне от снощния епизод беше на 34 годишния Кристофър Малоуни, който излезе зачервен и треперещ на сцената, но впоследствие скри шапката на всички. Не е за вярване как след всичките тези години, откакто е в ефир, това шоу продължава да открива истински таланти!

Коментари

Популярни публикации от този блог

"ТЪМНИТЕ МУ МАТЕРИИ": МЕЧКАТА ОТКРАДВА ШОУТО

НАЙ-ДОБРИТЕ BG ПАРЧЕТА НА 90-ТЕ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО