LATEST

НЯКОЛКО НОВИ ПАРЧЕТА

P!nk - Try
Втори синъл от новия албум на Пинк. Певицата изпълни парчето за първи път на живо снощи на видео-музикалните награди на MTV, където за пореден път показа впечатляващите си акробатичните си номера. Пинк е просто велика, няма какво повече да кажем!


JLS - Hottest Girl In The World
Песента е продуцирана от Бангладеш и е първи сингъл от новия албум на момчетата Evolution, който излиза 5 ноември. Не е нужно да сте музикални експерти, за да усетите, че "Hottest Girl In The World" е вдъхновена от 'N Sync и Джъстин Тимбърлейк, които пък от своя страна бяха тежко повлияни от Майкъл Джаксън. Със сигурност най-доброто парче на JLS от дебютния им сингъл "Beat Again" насам. Рипчето е от шоуто на Крис Мойлс по BBC Radio 1.


The Wanted - I Found You
Като сме започнали с бой групите, да обърнем внимание и на новия сингъл на The Wanted. Парчето е продуцирано от Стийв Мак и ще бъде включено в третия студиен албум на групата, който трябва да излезе в началото на следващата година. Фалцетите явно ще са много на мода през следващите месеци, което погледнато от всяка страна си е мега куул. И този рип е от шоуто на Крис Мойлс, но какво да направим като всички си правят премиерите при него!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО