LATEST

КАДЪР ПО КАДЪР: СТЕЛИЯНА ХРИСТОВА - ВТОРИ ОПИТ

Бумът на българската поп музика продължава с пълна сила. Този път с новия сингъл на Стелияна Христова "Втори опит", която, една година след като спечели "Гласът на България", най-накрая успя да заснеме дебютен клип. Чуден при това. Според продуцентите ѝ "парчето е с горещо денс звучене и закачлив текст".
Според нас "Втори опит" звучи толкова евтино, че няма начин да не се превърне в голям хит. Най-малкото, запомня се веднага след първото слушане! Видеото е снимано в съседна Румъния. Да видим какво точно се случва в него и дали успява да бъде на нивото на песента:

Юнивърсал Мюзик България представя! Големи неща ще се случват тука!

Стилянчето спи, Милото звъни.

А, не било Милото от "7 часа разлика". Не му давай втори шанс, Стиляно, ще ти разбие сърцето като преспи отново с мъж!

"До тук бях" пее Стилянчето до някакъв изсъхнал ствол. Пънът ѝ придава особен чар, тя се раздава.

Освен, че е рокаджийка по душа и слуша Килърс и Металика, Стилянчето води здравословен начи на живот. Но понеже си е нашенска мома, яде киселото мляко директно от кофичката. Много ясно, иначе не е вкусно!

Мисъл на режисьора-румънец: "Много ѝ е голяма главата на певицата, нека да подчертаем този факт като я изтипосаме с каска на мотор. И без това този клип ще го гледат само в България". Към звездата: "Стиляно, сложи тая каска, много те отваря!"

Както казахме - Стилянчето е рокаджийка по душа и може да вкара една тънка акустична китарка във всяко денс парче! Как никой преди нея не се е сетил за този номер!

Въй! От всички парцали зад теб точно с този тишърт на Килърс ли реши да се запашеш? Стилянчето е професионалистка и знае как да се държи пред камера, затова лекичко си тръсва огромните цици отляво-надясно с отучен жест! Репетирала е пред огледалото, то е ясно!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО