LATEST

ОБЯВЕТЕ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ

В интервю за австралийска телевизия Елтън Джон нарече Мадона "п**ка" и заяви, че с "кариерата ѝ е свършено"!
Колко мило! Съра никога не си е държал езика зад зъбите, но този път е особено любезен. Ако изгледате внимателно видеото, ще забележите, че Елтън сякаш само чака да бъде попитан за баба ви, за да започне да бълва всичко, което е насъбрал напоследък против нея. Причината за лавината е кръстницата на сина на легендарния изпълнител, Нейно Монстърско Величие, Лейди Гага!
Мадона се изказа негативно срещу младата звезда няколко пъти, а по време на концертите си изпълнява "Born This Way" по време на "Express Yourself", показвайки нагледно, че става въпрос за една и съща песен. Веднага след това Мадж, която отдавна е обиграна в тънките намеци, започва да пее "She's Not Me" от Hard Candy. Посланието е повече от ясно.
Елтън обаче е ядосан. Той явно иска отново да обяви война на Мадона, след като уж се бяха сприятелили преди време. Я да видим обаче дали официално даваме старт на бойните действия?
Чичко Елтън, какво мислиш за Мадона?
"Тя е такъв кошмар. С кариерата ѝ е свършено. Турнето ѝ е пълен провал, добре поне че се случва на такава п**ка!"
Очарователно, старата вражда отново е в сила.
"Ако Мадона беше с всичкия си, щеше да направи албум като Ray Of Light, да стои надалеч от цялата тази денс музика и просто да бъде велика поп певица, която прави велики поп песни, в което е много добра."
Опа, това май беше комплимент. Двете отново са приятелки.
"Прилича на шибана панаирджийска стриптийзьорка", допълва в този момент Елтън.
Край! Война!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО