LATEST

КАКЪВ ДА БЪДЕ СЛЕДВАЩИЯТ АЛБУМ НА АДЕЛ?


Адел ще ражда след броени седмици, но нас ни интересува повече какъв ще бъде следващият ѝ музикален ход. Според слуховете, певицата е записала водещото парче към новия филм за Джеймс Бонд, но едно парче албум не прави.
И докато 21 е напът да се превърне за втора поредна година в най-продаваното заглавие на музикалния пазар, ние вече гледаме в перспектива и се чудим какво ли ще запише оттук-нататък пухкавата звезда, която беше споходена от безграничната слава съвсем ненадейно. Ето няколко възможни варианта:

1. ОЩЕ ОТ СЪЩОТО
За целта е нужно само сегашният ѝ приятел и баща на бъдещото ѝ дете да я зареже. Адел ще влезе в студио да запише албума 25, след което целият свят ще реве заедно с нея. Песните ще варират от "Болна съм, болна легнала, заплакала" през "Защо ме с дете на шия нещастна изостави", та до "Силна съм, силна съм, мома-юнашка".

2. АДЕЛ СЕ ПРЕВРЪЩА В НОВАТА ПОП-ДИВА
След раждането Адел е споходена от депресия, която я отвежда в най-близкия фитнес салон. След половин година свръхнатоварен тренировъчен режим и зверска диета певицата записва поп албум с най-големите хитмейкъри - Фарел-Марел, всички се изреждат да я продуцират. Първият сингъл е дует с Бионсе, който силно напомня за "Beautiful Liar". От яд, Кристина Агилера напълнява още повече и съвсем си изгубва гласа, Бритни си печели добре в X Factor и въобще не ѝ пука, Мадона ѝ прави кабалистични магии, които Елтън Джон ѝ връща обратно. С две думи: поп идилия.

3. АДЕЛ ЗАПИСВА АЛБУМ С КАВЪРИ
Вече е доказано, че формулата работи, а и за нея няма да е никакъв проблем да запише нови варианти на любимите си песни между две кърмения. В първия си албум направи кавър на Боб Дилън, във втория преработи The Cure, a по време на спорадичните си концертни изяви изпълнява "I Can't Make You Love Me" на Бони Райт. Със сигурност няма да е ексцентрична чекия като Songs From The Last Century на Джордж Майкъл.

4. АДЕЛ СЕ ВПУСКА В ДЪЛБОКОТО
Това всъщност е любимият ни вариант, който е и най-малко вероятен. Адел решава да изтрещи тотално, свързва се с артисти и продуценти като Chase & Status, Алекс Клеър, Мейджър Лейзър, Джейми Уун и Джеймс Блейк и записва ебаси якия техно-дъб-неосоул-албум. Критиците цвилят от възторг, милионите, които си купиха 21 остават хладно дистанцирани. Десетилетие по-късно всички са единодушни, че това е неоспоримият шедьовър в цялото ѝ сълзливо творчество.

5. АДЕЛ ЗАПИСВА АЛБУМ С ДЕТСКИ ПЕСНИЧКИ
Всъщност този албум вече е записан, но в момента се пуска само на собствения ѝ корем. Адел е отговорна майка и държи детето ѝ да свикне с феноменалния ѝ плътен глас отрано. Мадона все още се къхари, че е направила същото, докато е била бременна с Роко, но вече е късно.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО