LATEST

РЕВЮ КАДЪР ПО КАДЪР: VOICE OF BOYS - САМО ТВОИТЕ СЪЛЗИ


Дойде лятото и всички участници в първия български X Factor започнаха един след друг да издават сингли и клипове, че даже и Поли Генова хвана вълната с ново парче. Ние обаче ще обърнем по-специално внимание на първото видео на бой групата Voice of Boys, което гледаме от около седмица и не спираме да се чудим защо българският музикален бизнес продължава да произвежда подобни недоразумения... Да видим...

Още в самото начало изскача важен въпрос - на вас, момчета, кой ви е стилистът, на кого сте се доверили да се погрижи за визията ви? И защо виждаме следните няколко референции само за няколко секунди:

Шрифт от евтин клип от 80-те.
Мацки в шейсетарска стилистика.
Младежи, сякаш извадени от видео от началото на 90-те.

Окей, преглъщаме някак стилистичния миш-маш и минаваме към друг, също важен въпрос – защо при наличие на четирима младежи мацките са сами и се отдават на лесбо ласки?
Първият възможен отговор е, че нашите момчета са взели обратен завой в сексуалните си приключения, но  това са само жълти спекулации, пък и още в началото на видеото имаме горещи хетеро сцени. От текста обаче разбираме, че девойката нещо се дърпа, и за да е още по-очевидно, тя го играе недостъпна с един от младежите.
Страданието на лирическия герой по незаинтересуваната мома продължава и кулминира в репликата „Когато искам да ти покажа, историята си да ти разкажа, ти поглеждаш във страни...” и отново, за да е ясно на всички какво значи това, единият от войсовете прави точно това – поглежда настрани. И го прави всеки път, когато припевът достигне до въпросната реплика. Всеки път. Е, на това му се вика илюстративно видео.
След това обаче ролите се разменят и въпреки текста не девойката е тази, която се дърпа, а момъкът...
И тя – съвсем логично – не му търпи фасоните, ами го зарязва и се мята върху другия. Буквално.
След това намира време да се понатиска и с четвъртия...
А на първия какво друго му остава, освен да си покаже новата прическа – току-виж някоя друга мома го е харесала...
Накрая май ще се окаже, че тоя с прическата, освен най-пластичен и подвижен, е най-развратен от всички... В началото се целуваше с русата, сега подхвана черната, ама не можем да разберем защо русата реве, при положение че допреди малко му се е правила на отворена?
На финала тоя с прическата е толкова доволен, че е праснал и двете, че се радва като малко дете. Я, се дръж като истински мъж, бре, че ти избягаха девойките!
Видеото към „Само твоите сълзи” можете да видите тук.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО