LATEST

NEW TRAILER: JACK REACHER

От няколко дни в мрежата се размотава един руски трейлър за новия филм на Том Круз, но ние решихме да изчакаме официалната премиера, за да ви го представим.
Филмът се казва "Джак Рийчър" и е по романа на Лий Чайлд "Един изстрел". Всъщност, ако тепърва ще се запознавате с популярния герой на Чайлд, ви препоръчваме да започнете с "Врагът" или "Място за убиване", но сме сигурни, че холивудските сценаристи ще ни въведат безпроблемно в историята на бившия военен на име Джак Рийчър.
Трейлърът не представя много - започва с кратък монолог от човека, който е арестуван за убийството, което ще задвижи цялата история и продължава с Рийчър, който се справя от воле с няколко здравеняка, защото "няма какво да губи". От какво Джак е получил белезите по тялото си може да разберете от романите на Чайлд, ние няма да издаваме подробности.
Като цяло очакванията към филма на Кристофър МакКуери са големи. През следващите месеци Круз ще е във фокуса на клюкарските издания заради развода си с Кейти Холмс, а последният проект, а който актьорът участва, се оказа провал. Говорим за "Рок завинаги", последната "Мисия" си беше супер!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО