LATEST

НАОМИ УОТС КАТО ЛЕЙДИ ДИ

О, не, манията по принцеса Даяна ще се завърне с пълна сила някъде към края на годината! Веднъж я преживяхме през 90-те, защо трябва да ни се случва втори път?
Първо Lady Gaga представи нова песен, която се казва "Princess Die", а сега попаднахме на този любопитен кадър на Наоми Уотс като принцесата на Уелс. Да не забравяме също, че на 31 август ще се навършат точно 15 години от трагичния инцидент в Париж.
Всъщност филмът, в който Уотс участва, проследява точно последните две години от живота на Даяна и се фокусира най-вече около събитията от фаталната нощ с преследващите папараци.
Лентата се казва "Caught In Flight", режисьор е Оливър Хиршбигел. Говори се, че ролята на Лейди Ди е била предложена първо на Джесика Частейн, която е отказала. През това време Уотс се е подготвяла да изиграе Мерилин Монро в "Блондинката" на Андрю Доминик, но продукцията се е забавила и Уотс е приела следващата оферта.
Признаваме, че прилича малко на Даяна, но вратът й изглежда странно! Или е състарена неподходящо, или се нуждае спешно от космо-диск!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО