LATEST

НЯКОЛКО НОВИ ПАРЧЕТА

P!nk - Blow Me (One Last Kiss)
На едно място вокалите й са твърде истерични, но въпреки това парчето си е класическа P!nk от възможно най-добра проба. Първи сингъл от предстоящия шести албум на певицата. Малко се бяхме притеснили, че след като роди може да се е кротнала и да започне да записва кътряшки фолк-балади, но въобще не е имало защо.


Kelis - Distance
Първи сингъл от новия албум на Kelis! Парчето е продуцирано от английския дъбстеп маестро Skream, но все още не сме сигурно дали ни харесва ужасно много или е просто ок. Предишният албум на изпълнителката беше шедьовър, така че очакванията ни към всичко ново от нея са твърде големи! Още едно-две слушания няма да навредят, за да можем да отсъдим финално. Като гледаме снимката й пък се чудим защо не е получила ролята на злата кралица в "Снежанка и ловецът"!


Little Mix - Wings
Тези четири мацорани спечелиха британският X Factor миналата година, а "Wings" е първият сингъл от дебютния им албум Ready To Fly. Парчето влиза от първия път и със сигурност ще превърне момичетата в звезди в цяла Европа. Да, знаем, че името на групата е леко безумно, но какво пък: малък, малък, колко пък да е малък тоя микс?


Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО