LATEST

СТОЙТЕ НАДАЛЕЧ ОТ КИНАТА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ДВЕ СЕДМИЦИ

"Ледена епоха", любимата анимация на българите, се завръща на екран тази седмица с четвъртата си част, озаглавена "Континентален дрейф".
Съветваме ви да стоите надалеч от кината през следващите две-три седмици, където със сигурност ще се извият опашки от желаещи да изгледат новите приключения на Мани, Диего, Сид и онази надрусана катерица. Превиждаме дори, че анимационното филмче на Fox ще счупи няколко рекорда по приходи и посещаемост (ех, Черни рицарю, дали и ти ще предизвикаш подобни вълнения в мъжкото българско сърце?).
Всъщност "Ледена епоха 4" вече чупи рекорди извън Щатите (премиерата там е чак на 13 юли). Този уикенд лентата събра цели 78 млн $ от прожекции в 34 страни.
От миналия петък филмът върви предпремиерно в кината "Арена", но цената на билета е абсолютно същата като при премиерата, т.е. 12 лв., така че това е поредният удар под кръста между фирмите-разпространителки, които в същото време са и най-големите собственици на кино-зали в страната. Победител в този рунд е Александра!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО