LATEST

ТРАГЕДИЯ! 14 УБИТИ ПО ВРЕМЕ НА ПРОЖЕКЦИЯ НА "ЧЕРНИЯТ РИЦАР: ВЪЗРАЖДАНЕ"

14 души са били убити и 50 ранени по време на прожекция на новия филм за Батман в кино-комплекс в малкото градче Аурора в щата Колорадо, САЩ!
Неизвестният извършител е проникнал в залата, в която се е прожектирал филмът, и е открил стрелба срещу невинните зрители, които в първия момент са помислили, че "акцията" е част от статегията на Warner за промоутиране на лентата!
Наистина много тъжно! За момент сърцето ни спря да бие, защото си помислихме, че инцидентът може да се е случил в България.
Точно в момента, в който новината беше разгласена в мрежата, течеше прожекцията на "Черният рицар: Възраждане" за българските журналисти в една от залите на "Арена"! Слава Богу, българската критична мисъл е била на хиляди километри разстояние от клането!
Много тъжно и за Кристофър Нолън, който със сигурност ще бъде съсипан от инцидента, защо никой не прави масови кланета на филмите на братя Фарели?
Все още не е ясно по какъв начин трагедията ще се отрази на приходите на лентата в САЩ. Филмът вече има 67,4 млн $ в цял свят, само часове след премиерата. "Възраждане" отвя и рекорда на "Отмъстителите" за най-големи приходи от среднощни прожекции с над 27 млн $! Тепърва ще Ви информираме за рекордните постъпления!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО