LATEST

СПИРАТ "СПАРТАК" СЛЕД КРАЯ НА ТРЕТИ СЕЗОН

Предстоящият трети сезон на "Спартак" ще бъде и последен за поредицата. Той ще се казва "Спартак: Войната на прокълнатите", премиерата е през януари 2013 г.
Сериалът дебютира в началото на 2010 г. и веднага се превърна в огромен хит за американската кабелна телевизия Starz. Поредицата дори оцеля след трагичната загуба на главния си актьор, Анди Уитфийлд, който почина от рак през миналата година едва на 39 години. Във втория сезон ролята на Спартак беше поета от Лиъм Макинтайър, а "Отмъщение" дори повиши рейтинга си, привличайки всяка седмица по 6 млн зрители в САЩ.
"Спартак" за първи път представи в телевизионна поредица стилизирано насилие, което до този момент можеше да се гледа само на голям екран във филми като "300", а успехът му даде зелена светлина и на приличен прикуъл - "Gods Of The Arena". Сериалът е продаден в 150 държави, а DVD изданието му е сред едно от най-продаваните заглавия в Щатите. Явно зрителите в цял свят са жадни за повече насилие и кървища (може да гледате първия сезон "Кръв и пясък" през уикенда по bTV Action след само 23:00 часа).
"Войната на прокълнатите" се снима в момента в Нова Зеландия. В новите епизоди действието ще се развива веднага след победата над Гай Клавдий Глабър. След грандиозния погром на Спартак над римляните, разбунтувалите се роби са вече над 30 хиляди. В главните роли отново ще гледаме Макинтайър като Спартак, Ману Бенет като Крикс и Дъстин Клеър като Ганий. Сред новите попълнения ще се включи и Тод Лазанс като Гай Юлий Цезар.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО