LATEST

НЯКОЛКО НОВИ ПАРЧЕТА

Maroon 5 - One More Night
Започваме ударно с "One More Night" на Maroon 5, втори сингъл от новия албум на групата Overexposed, който излиза следващата седмица. Парчето е леко регенце, което влиза идеално за лятото. В четвъртия си албум Maroon 5 са решили да заложат на слънчеви поп парчета и най-вероятно няма да сбъркат. Предишният сингъл "Payphone" все още е в Топ 5 на повечето класации в цял свят. Адам Левийн и групата му обаче да внимават, защото в средата на юли No Doubt ще представят новия си сингъл, а смесването на лежерен поп с реге флейвър на тях им се отдава къде по-добре!


Mika feat. Pharrell Williams - Celebrate
Продължаваме още по-ударно със "Celebrate" на Мика със специалното участие на Миро Гечев, извинете, Фарел. Парчето е първият официален сингъл от третия албум на британската звезда, след разочароващия The Boy Who Knew Too Much от 2009 г. Новото му творение ще се казва The Origin Of Love и трябва да излезе през есента. По-рано тази година Мика ни представи проекта с "buzz сингъла" "Make You Happy". Питате се какво е "buzz сингъл"? Ами това е парче, което не е истински сингъл, защото се е провалило и не е станало хит. В момента, в който видят, че радиостанциите не го въртят, музикалните компании обявяват, че това всъщност не е пилотният сингъл на изпълнителя и че с него само са искали да подготвят публиката за новия албум. Да бе, да, всъщност никой няма смелостта да си признае, че е сгрешил. Но да се върнем към нашите овце, както казват французите, т.е. да си спомним, че говорехме за Мика! "Celebrate" е написано от самия изпълнител и е продуцирано от Ник Литълмор от Empire Of The Sun. Не е лошо, но очаквахме нещо, което да може да съперничи на "Relax, Take It Easy" или, най-малкото, на "Grace Kelly". Не мигайте по време на парчето, току виж сте изпуснали включването на Миро Гечев, извинете, Фарел.Cheryl Cole - Under The Sun
Миналата седмица ви представихме две парчета от новия албум на Шерил, сега добавяме към колекцията ви и още едно. "Under The Sun" е продуцирано от Alex Da Kid, авторът на "Love The Way You Lie". Тази седмица първият сингъл от A Million Lights, продуцираното от Калвин Харис "Call My Name", е номер едно в класацията на Англия. Парчето дори беше обявено за най-бързо продаващият се сингъл на 2012 г. Само за една седмица е изтеглено над 150 000 пъти на Острова. Знаете, Шерил ни е слабост, и една лоша дума не можем да кажем за нея!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО