LATEST

НАЙ-ОЧАКВАНИЯТ СИТКОМ ТАЗИ ГОДИНА

Две седмици преди премиерата си, най-очакваният комедиен сериал за 2012 г. остава обвит в мъгла. Да, става въпрос за новия ситком с участието на Чарли Шийн, "Anger Management".
Миналата година обновеният "Двама мъже и половина" с Аштън Кътчър счупи няколко рекорда, привличайки 29 милиона зрители при премиерата си. Същото най-вероятно ще се случи и с "Anger Management".
Всъщност двата сериала имат много общо помежду си, да оставим Чарли Шийн настрана. И в двата ситкома детайлите от сценария се пазеха в тайна до последния момент. Кампанията на "Двама мъже и половина" миналата година мина под слогана "Всичко ще бъде разкрито" и не включваше нито един кадър от самия сериал. Същата стратегия използва и FX за "Anger Management", залагайки на концептуални трейлъри като този с гигантската катастрофа (може да го изгледате по-долу).
Едва през миналата седмица бяха разкрити няколко кратки тийзърчета (попитахме дали има българска дума, която да използваме вместо тийзър и ни казаха да заложим на "дразнител") със сцени от сериала, които може да изгледате в официалния YouTube канал на поредицата. Не давайте линка на хора от bTV, че могат да скалъпят набързо някоя нескопосана българска версия със същите декори и Иван Ласкин в главната роля.
Първият епизод ще бъде излъчен на 28 юни. Очакваме типичното за Чарли Шийн черно чувство за хумор, груби шегички и лека самоирония относно изгонването си от "Мъжете". Стискаме палци сценаристите му да са на ниво, нищо друго всъщност не е от значение.


Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО