LATEST

ТИЙЗЪР ЗА НОВОТО ВИДЕО НА КИЧЕТО

Новото видео на Кичка към "Wide Awake" ще се появи в мрежата чак на 19 юни, но дотогава можем да се порадваме на този промо тийзър (има ли българска дума, която да използваме вместо тийзър?). От него става ясно, че клипът ще е в модерния напоследък приказен тренд, но Кичка винаги е била наясно с тенденциите, така че това въобще не ни изненадва.
Дайте да видим какво се случава в клипчето. Малко момиченце намира стара прашна книга и вместо да си дезенфекцира ръцете и да си сложи антисептични ръкавици, смело я разтваря, за да проследи трансфорамациите на Кичето за последния й платинен албум, който вече повече от 2 години бълва хит след хит. Така стигаме до 8-ма глава (демек - до осмия сингъл!), която, слава Богу, е и последна.
Какво ще се случи в нея? В нея ще има гигантски лабиринт, отровна ягода, любопитна котка, евентуално принц Чаровен и едно малко момиченце. Обявяваме конкурс за кратък разказ - изпратете ни приказка до петък с въпросните герои и ако ни хареса може и да я наградим! Доста пописахме, но Кичето винаги ни вдъхновява!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО