LATEST

НОВ TV ТРЕНД: РИАЛИТИ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА, НО НЕ КАТО "ОСТРОВЪТ НА ИЗКУШЕНИЯТА"Четирима съдии избират на сляпо във въртящи се столове! Звучи познато, но не е това, което си мислите!
Това не е "The Voice", а шоуто за запознанства "The Choice" (има и рима дори), най-новото предаване, което американската телевизия Fox заложи в лятната си програмна схема.
Всъщност това е четвъртото риалити за запознанства, което ще стартира това лято в САЩ, така че спокойно можем да говорим за нов телевизионен тренд. Очаквайте след една година да достигне и до България!
Останалите продукции, които ще дебютират в рамките на следващите няколко месеца са "Take Me Out"(отново на Fox), "3" на CBS и "Ready For Love" на NBC.
"The Choice" ще се излъчи в шест едночасови епизода, водеща ще е Cat Deeley от "So You Think You Can Dance" (може да я помните и от MTV от едно време). В него знаменистости (най-вероятно от C-листата) ще си търсят подходящи половинки без да могат да видят кандидатите. Принципно, ако си известен и се съгласиш да участваш в такова предаване, значи си в безизходица и отчаяно се нуждаеш от пари, но това да си остане между нас, все едно не сме го написали.
Вече не може да не ви е напълно ясно, че състезанието е директно копие на "The Voice", най-успешното риалити в света в момента. Предаването ще се снима на живо пред публика с четирима известни ергени, които ще стоят с гръб към секси-кандидатките за сърцата им.
В този първи кръг "На сляпо" звездите ще могат да се ориентират само по гласовете на участничките, които ще им разказват за себе си. Ако някой от ергените хареса девойка ще трябва да дръпне така наречената "любовна дръжка" (много остроумно, няма що), за да може да се обърне и да види претендентката.
Ако повече звезди дръпнат ръчката, те ще трябва да се преборят за участничката. Когато всеки ерген събере по три кандидатки, предаването навлиза в така наречения кръг "Speed Choice". В него всяка мацка ще разполага само с 15 секунди, за да убеди звездата да избере нея за финала. Две продължават напред с всеки егрен, една отпада.
На финала звездата ще трябва да си избере с кого да отиде на романтична почивка.
Предаването ще има и обратна версия, но не в смисъл, че звезди-гейове ще си търсят половинки, макар че един такъв вариант може преспокойно да се заснеме у нас. Просто в последния от шестте епизода знаменитостите ще са жени, а кандидатите мъже.
Премиерата на "The Choice" е на 7 юни, веднага след него Fox ще излъчи и другото си дейтинг състезание "Take Me Out" (трейлър за него по-долу). Липсва ли ви "Любовни квартири", културисти?

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО