LATEST

НОВИТЕ СЕРИАЛИ ПО NBC

Продължаваме с прегледа на новите сериали, които американските телевизионни гиганти ще ни предложат през лятото и есента. Време е за премиерите на NBC, които са цели 13! От тях комедиите са 7, драмите 5. Започваме повече от ударно с може би най-важното ново заглавие в програмата на канала:
REVOLUTION

Целият ни живот зависи от електричеството, но какво би се случило, ако то изведнъж спре? Самолетите изведнъж ще започнат да падат от небето, болнците ще затворят, а комуникацията между хората ще стане невъзможна. Това е само началото на сериала, а кадрите в трейлъра от изоставените градове са, меко казано, впечатляващи.
След това се пренасяме 15 години в бъдещето. Хората са оцелели, но живеят така, сякаш индустриалната революция никога не се е случвала. Живеят в малки ферми, отглеждат плодове и зеленчуци, вечер палят свещи и си лягат с кокошките.
Животът на едно момиче се обръща на 180 градуса, когато "милицията" убива баща й, а впоследствие се оказва, че той е замесен по някакъв начин в събитията довели до трагедията. Тя ще трябва да се отправи на опасно пътуване с двама придружители, за да разгадае тайните на миналото и да спаси бъдещето на човечеството.
Звучи и изглежда като кръстоска между "Властелинът на пръстените", "Игрите на глада" и "Аз съм легенда". Продуцент е Джей Джей Ейбрамс, режисьор на пилотния епизод е Джон Фавро. Ще се гледа задължително.

SAVE ME

Ан Хечи за малко не умира, докато яде сандвич, а когато се събужда на другата сутрин осъзнава, че Господ е започнал да говори през нея. Всички са скептични към твърдението й, че е пророк, докато не започват да се случват странни неща.

1600 PENN

Нетрадиционен поглед към семейството на президента на САЩ. Те живеят в Белия дом, но всъщност са нормални хора като всички останали. "Модерно семейство" среща "Западното крило". В ролята на президента: Бил Пулман.NEXT CALLER

Самовлюбен радио водещ трябва да приеме да дели микрофона и хитовото си предаване, което обаче губи рейтинг, с начинаеща журналистка, която няма опит. Ако не приеме ще бъде уволнен. Със сигурност накрая ще осъзнае, че е влюбен в нея и от това ще последват поредица от комични ситуации.

GUYS WITH KIDS

Ситком за трима мъже... с деца. Звучи изтъркано, но продуцентът Джими Фалън и режисьорът Скот Елис ("30 Rock", "Модерно семейство") със сигурност ще се погрижат да има свежи смешки.

ANIMAL PRACTICE

В тази осъвременена версия на "Д-р Дулитъл" Джъстин Кърк от "Трева" влиза в ролята на най-добрия ветеринар в Ню Йорк. Методите му понякога са малко нестандартни (като на д-р Хаус), но за сметка на това жените са луди по него (както са луди и по д-р Блян). Да, "Animal Practice" събира всички лекарски сериали в едно, само че тук става въпрос за ветеринарна клиника. Куул.

THE NEW NORMAL

"The New Normal" е малко ъпгрейдната версия на "Модерно семейство" и също като него в по-голямата си част е заснет с клатеща се ръчна камера. Автор и продуцент е Райън Мърфи, който досега не е имал пропуск в актива си, негови са "Клъцни/срежи", "Клуб Веселие" и "Зловеща семейна история". Сурогатна майка, сурогатно семейство! Долу всякакви предразсъдъци!

GO ON

Матю Пери е радио водещ, който наскоро е загубил жена си. След кратката почивка, която е взел се завръща на работа, но шефът му решава да го изпрати на групова терапия, за да се справи с голямата загуба. Изглежда доста стандартно и глуповато, едва ли ще се задържи дълго. Спокойно ще го пропуснем.

DO NO HARM

Тук пък имаме осъвременена версия на "Д-р Джекил и Мистър Хайд". Д-р Джейсън Коул е уважаван неврохирург, който пази тъмна тайна. Всяка нощ в точно определен час нещо в тялото на Джейсън се променя и той се превръща в напълно различна личност, а след това не помни какво е правил. Алтер егото му дори си има име: Иън Прайс. В продължение на години Джейсън е потискал появата на Иън със специален серум, към който обаче тялото му вече е привикнало. Иън започва не само да го обладава с пълна сила, но също така иска и да си отмъсти за всичките години, през които е бил държан в капан.

CHICAGO FIRE

Няма по-стресираща и опасна работа от тази на пожарникаря. Тук положението е ясно. Освен професионалните неволи на мъжагите ще ни представят и личните им трагедии. Бойко Борисов със сигурност ще го изгледа като го пуснат по българските телевизии.

INFAMOUS

Богата наследница умира от свръхдоза едва на 32 г. Полицията подозира, че инцидентът не е случаен и решава да внедри свой агент в имението на богаташката фамилия Бауърс. Разкриването на мръсните семейни тайни е неизбежно.

HANNIBAL
Все още няма трейлър. Да, става въпрос точно за д-р Ханибал Лектър, героят на Томас Харис. Сериалът ще ни върне в младите години на Лектър, за да видим как се превръща от психиатър в сериен убиец.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО