LATEST

НОВИТЕ СЕРИАЛИ ПО FOX

В поредица от няколко публикации ще ви запознаем с премиерните сериали, които ще тръгнат по американските телевизии през лятото и есента.
Започваме с одобрените пилоти на FOX: две драми и три комедии, от които нашият фаворит е The Mindy Project.

THE MINDY PROJECT

Познавате Mindy Kaling от американската версия на "Офисът". The Mindy Project се концентрира около млада докторка тип Бриджит Джоунс, която се опитва да балансира между личния живот и кариерата. Работното заглавие на проекта беше It's Messy, което е достатъчно красноречиво. Трейлърът е забавен и доста обещаващ. Mindy не само е написала сценария, а и го продуцира. Медиите вече я наричат "новата Tina Fey" и като че ли имат основание.

THE MOB DOCTOR

FOX спряха "Д-р Хаус", но нямат никакво намерение да се отказват от сериалите, които проследяват живота на лекарите. Тук заглавието е повече от красноречиво - главният герой е жена, която е хирург и трябва да си изплати дълга към мафията в Чикаго като изпълнява нарежданията, които получава. Трейлърът на The Mob Doctor тръгва малко като черна комедия, но впоследствие разбираме, че с мафията шега не бива и който се е хванал на хорото веднъж, ще трябва да го играе до самия край.THE GOODWIN GAMES

Нов сериал от създателите на "Как се запознах с майка ви". Г-н Гудуин умира и оставя наследство от 23 млн $, които децата му могат да приберат само, ако се съгласят да участват в измислените от него "семейни игри". Четвъртият претендент за наследството е чернокож младеж, който няма нищо общо с фамилията. Победителят ще прибере милионите, но всъщност тайната идея на починалия Гудуин е да сближи децата си, които с годините са се отчуждили един от друг. Малко е клиширано, но става.

BEN & KATE

Бен е най-големият добряк на планетата, защото всъщност никога не е пораствал и се държи като 10 годишно хлапе. Той се мести да живее при сестра си Кейт, за да може да гледа племенницата си. Бен изнервя абсолютно всички около себе си с простодушието си, но също така ги прави малко по-добри. Задължителното драмеди с морална поука за всички възрасти.

THE FOLLOWING

Новият сериал на сценариста Kevin Williamson, който в средата на 90-те вля свежа кръв (буквално) и малко ирония в хорър жанра с "Писък". Негови са също "Знам какво направи миналото лято" и "Факултетът". Телевизионните проекти, над които е работил, включват култовия "Кръгът на Доусън" за група нърдове, които се чудят какво да правят с живота си и "Дневниците на вампира", който не може да не сте гледали поне заради Нина Добрев. The Following е трилър, в който бивш агент на ФБР (Kevin Bacon) тръгва по следите на сериен убиец (James Purefoy). Засега Bacon е подписал само за 15 епизода.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО