LATEST

ГОЛЯМ ДАР ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ

Преди малко на редакционната ни поща пристигна синопсис за новия филм на Саша Барън Коен "Диктаторът", който е толкова забавен (за синопсиса става дума), че нямаме търпение да го споделим с вас за без пари:

"С решението си да се роди, Върховният лидер Аладин дава на света голям подарък. Той е седмия син на славният уадийски Президент За Цял Живот Омар Аладин. Майка му е бивша стюардеса на Air France, която умира трагично от недостиг на кислород, скоро след раждането на Аладин през 1982 година, което означава, че днес той е на точно 30 години. Всички снимки на Аладин като дете през 70-те, включително и онзи страхотен кадър от премиерата на „Треска в събота вечер”, са изфабрикувани от подкупните западни ционистки медии.
"Диктаторът" е героична история за върховен лидер, който рискува живота си в културния сблъсък с капиталистична Америка, за да бъде сигурен, че демокрацията никога няма да се появи в Република Уадия - страната, която с толкова любов угнетява.
Филмът е вдъхновен от новелата "Zabibah and The King" на Саддам Хюсеин."

Край на синопсиса. Официалната премиера на филма в България е на 18 май, предпремиерно тръгва в кината на 15-ти! Нецензурираният трейлър на продукцията постнахме преди няколко дни, така че няма да го постваме пак!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО