LATEST

ГОЛЯМ ДАР ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ

Преди малко на редакционната ни поща пристигна синопсис за новия филм на Саша Барън Коен "Диктаторът", който е толкова забавен (за синопсиса става дума), че нямаме търпение да го споделим с вас за без пари:

"С решението си да се роди, Върховният лидер Аладин дава на света голям подарък. Той е седмия син на славният уадийски Президент За Цял Живот Омар Аладин. Майка му е бивша стюардеса на Air France, която умира трагично от недостиг на кислород, скоро след раждането на Аладин през 1982 година, което означава, че днес той е на точно 30 години. Всички снимки на Аладин като дете през 70-те, включително и онзи страхотен кадър от премиерата на „Треска в събота вечер”, са изфабрикувани от подкупните западни ционистки медии.
"Диктаторът" е героична история за върховен лидер, който рискува живота си в културния сблъсък с капиталистична Америка, за да бъде сигурен, че демокрацията никога няма да се появи в Република Уадия - страната, която с толкова любов угнетява.
Филмът е вдъхновен от новелата "Zabibah and The King" на Саддам Хюсеин."

Край на синопсиса. Официалната премиера на филма в България е на 18 май, предпремиерно тръгва в кината на 15-ти! Нецензурираният трейлър на продукцията постнахме преди няколко дни, така че няма да го постваме пак!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО