LATEST

РИДЛИ СКОТ С УБИЙСТВЕН КАСТ ЗА НОВИЯ СИ ФИЛМ

Не, новият филм на Ридли Скот не е "Прометей", който тръгва по кината след по-малко от месец, а ние се опитваме да ви го пробутаме при всеки сгоден момент. Новият филм на Ридли Скот, чиито снимки ще започнат само след месец и половина, се казва "Съветникът" и е по оригинален сценарий на Кормак МакКарти ("Няма място за старите кучета").
Да, няма грешка, сценарият не е адаптация на някоя от книгите на големия американски класик (на български има издадени само две), а първият оригинален сценарий написан от автора директно за киното.
Последната новина, която изтече около продукцията е, че Камерън Диас най-вероятно ще се присъедини към и без това впечатляващия каст, който до момента се състои от  (ни повече, ни по-малко) Брад Пит, Майкъл Фасбендър, Хавиер Бардем и Пенелопе Круз.
Фасбендър е в главната роля на адвокат, който решава, че може да сложи ръка над част от местния бизнес с наркотици. Естествено, идеята ще му струва живота, но преди това всичко ще се обърка и, с извинение, ще си е*е майката.
Хора, които са чели сценария, го описват като "Няма място за старите кучета" на стероиди"!
Последните десетина години, донякъде незаслужено, не бяха от най-добрите за Ридли Скот, но с "Прометей", който чука на вратата, и "Съветникът" палачинката ще се обърне, както пее Адел. А смее ли някой да спори с Адел? 

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО