LATEST

О, НЕ! ОЩЕ ЕДНО ШОУ ЗА ПЕЕЩИ ТАЛАНТИ!

Американската телевизия NBC е дала зелена светлина на ново шоу за пеещи таланти от създателя на "The Voice" Йон де Мол. Все още не ясно кога "The Winner Is" ще се появи в ефир, но най-вероятно ще бъде следващата година, след като "Гласът" ще се завърне в САЩ с втори сезон за 2012 през есента (вече ви информирахме, че въртящите столове ще се използват и в кръговете след прослушванията, защото публиката ги харесва). Продуцент и на двете предавания е компанията на де Мол Talpa Media.
Разликата в новото шоу е, че в него състезателите ще се борят за награда от 1 млн. $ и освен, че ще пеят, също така и ще се пазарят (!).
В "The Winner Is" няма да има възрастово или жанрово ограничение, ще могат да участват както соло изпълнители, така и групи. Всички участници ще се състезават в специални дуели и ще бъдат оценявани от жури, което ще бъде председателствано от голяма звезда.
След всеки дуел участниците ще имат право да направят сделка преди да разберат дали продължават или не. Какво означава това? Ако имат съмнения, че не са се справили толкова добре, колкото опонента си, ще могат самостоятелно да напуснат шоуто, в замяна на което ще получават пари.
Ако обаче смятат, че са пели по-добре, ще могат да изчакат да чуят оценките на журито и тогава да разберат дали продължават.
С всеки следващ етап сумата за напускане ще се увеличава. До финала ще стигнат осем изпълнителя, които ще се борят помежду си до оставането на двама. На тях ще им бъде предложено да си тръгнат със 100 000 долара или да разберат оценката на журито и гласовете на публиката. Победителят получава 1 000 000 $!
Звучи като комбинация между "X Factor", "The Voice" и "Сделка или не"! "The Winner Is" е поредното ново музикално шоу, което ще се бори за симпатиите на зрителите. В летните програмни схеми на американските телевизии вече са заложени "Duets" с Кели Кларксън, което вече стартира, "Star Next Door" на Куин Латифа и "Opening Act" на Мери Джей Блайдж, което започва на 9 юли (КАК БНТ ДА СИ ВДИГНЕ РЕЙТИНГА ДО НЕБЕСАТА?).

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО