LATEST

ЛЪЖЕ ЛИ МАРИОН КОТИАР?


Новият брой на The Hollywood Reporter е посветен на фестивала в Кан. На корицата е Марион Котиар, която ще представя на Кроазет филма на Жак Одиар "Rust & Bone". Нас обаче ни интересува повече участието й в "Черния рицар: възраждане" (по-тъпо не успяха да го преведат заглавието, "Възхода на Черния рицар" не им ли се стори подходящо?).
О, да, да, Марион Котиар участва в новия филм за Батман и дори според слуховете ще изиграе една много малка, но ужасно ключова роля във финала на трилогията на Нолан за супергероя.
В интервюто си за The Hollywood Reporter френската актриса разкрива, че героинята й във филма, Миранда Тейт, е от страната на добрите и всъщност иска да помогне на Брус Уейн.
Слуховете в интернет обаче твърдят напълно обратното. Според тях Марион всъщност е Талиа Ал Гул, дъщерята на Раз Ал Гул, който беше изигран от Лиъм Нийсън в "Батман започва".
Ако Котиар казва истината, тогава защо самият Кристофър Нолан лично я е поканил във филма и дори я е уверил, че няма проблеми да размести графика за снимки и да промени сценария, за да се съобрази с бремеността на актрисата? Всички тези подробности са разкрити в статията на The Hollywood Reporter, която може да прочетете тук.
Ако ролята й е наистина прекалено малка и незначителна, едва ли режисьорът щеше да се съгласи на подобни жертви. Следват няколко разкрития от сюжета на филма, които може и да ви развалят изненадата в кино салона, така че спрете да четете статията. Да не кажете после, че не сме ви предупредили.

Също така вече беше обявено, че Лиъм Нийсън ще се завърне в "The Dark Knight Rises", а Джош Пенс ще изиграе Раз Ал Гул като малък. Напълно логично звучи Марион да се превъплъти в ролята на Талиа, която иска да отмъсти на Брус.
Мислите ли, че Марион лъже, културисти?

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО