LATEST

ЛЪЖЕ ЛИ МАРИОН КОТИАР?


Новият брой на The Hollywood Reporter е посветен на фестивала в Кан. На корицата е Марион Котиар, която ще представя на Кроазет филма на Жак Одиар "Rust & Bone". Нас обаче ни интересува повече участието й в "Черния рицар: възраждане" (по-тъпо не успяха да го преведат заглавието, "Възхода на Черния рицар" не им ли се стори подходящо?).
О, да, да, Марион Котиар участва в новия филм за Батман и дори според слуховете ще изиграе една много малка, но ужасно ключова роля във финала на трилогията на Нолан за супергероя.
В интервюто си за The Hollywood Reporter френската актриса разкрива, че героинята й във филма, Миранда Тейт, е от страната на добрите и всъщност иска да помогне на Брус Уейн.
Слуховете в интернет обаче твърдят напълно обратното. Според тях Марион всъщност е Талиа Ал Гул, дъщерята на Раз Ал Гул, който беше изигран от Лиъм Нийсън в "Батман започва".
Ако Котиар казва истината, тогава защо самият Кристофър Нолан лично я е поканил във филма и дори я е уверил, че няма проблеми да размести графика за снимки и да промени сценария, за да се съобрази с бремеността на актрисата? Всички тези подробности са разкрити в статията на The Hollywood Reporter, която може да прочетете тук.
Ако ролята й е наистина прекалено малка и незначителна, едва ли режисьорът щеше да се съгласи на подобни жертви. Следват няколко разкрития от сюжета на филма, които може и да ви развалят изненадата в кино салона, така че спрете да четете статията. Да не кажете после, че не сме ви предупредили.

Също така вече беше обявено, че Лиъм Нийсън ще се завърне в "The Dark Knight Rises", а Джош Пенс ще изиграе Раз Ал Гул като малък. Напълно логично звучи Марион да се превъплъти в ролята на Талиа, която иска да отмъсти на Брус.
Мислите ли, че Марион лъже, културисти?

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО