LATEST

12 НАГРАДИ ЗА ADELE

Късно снощи в Лас Вегас бяха раздадени музикалните награди на списание Billboard. Не че са толкова важни или престижни, но все пак отразяват истински продажби и/или излъчвания в ефира. Adele за пореден път разби конкуренцията с цели 12 (!!!) статуетки. LMFAO спечелиха 6 награди на Billboard, следвани от Coldplay с четири. Lady Gaga беше отразена само с две.
От изпълненията по време на шоуто нямаше нито едно, което да се доближи и на милиметър до "Run The World (Girls)" на Beyonce от миналaта година. Chris Brown показа задължителните си танци на пълен плейбек. Usher беше интересен, но не и невероятен. Justin Bieber представи някаква стилистична бутафория с пожарникари, мимове и ники-минажки, като от време на време се опитваше да пее на живо и не му се получаваше. LMFAO откриха с китка от трите си сингъла, като по традиция накрая останаха без панталони. Накратко: нищо ново или изненадващо.
Все пак, от цялата дандания ви избрахме две изпъленения. И двете на жени, които представят новите си сингли. Първа е Katy Perry, която се опитва да се прави на P!nk в "Wide Awake". След нея е Kelly Clarkson с "Dark Side", която показва, че понякога едно семпло и изчистено класическо изпълнение струва много повече от събличането на три ката дрехи на сцената!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО