LATEST

12 НАГРАДИ ЗА ADELE

Късно снощи в Лас Вегас бяха раздадени музикалните награди на списание Billboard. Не че са толкова важни или престижни, но все пак отразяват истински продажби и/или излъчвания в ефира. Adele за пореден път разби конкуренцията с цели 12 (!!!) статуетки. LMFAO спечелиха 6 награди на Billboard, следвани от Coldplay с четири. Lady Gaga беше отразена само с две.
От изпълненията по време на шоуто нямаше нито едно, което да се доближи и на милиметър до "Run The World (Girls)" на Beyonce от миналaта година. Chris Brown показа задължителните си танци на пълен плейбек. Usher беше интересен, но не и невероятен. Justin Bieber представи някаква стилистична бутафория с пожарникари, мимове и ники-минажки, като от време на време се опитваше да пее на живо и не му се получаваше. LMFAO откриха с китка от трите си сингъла, като по традиция накрая останаха без панталони. Накратко: нищо ново или изненадващо.
Все пак, от цялата дандания ви избрахме две изпъленения. И двете на жени, които представят новите си сингли. Първа е Katy Perry, която се опитва да се прави на P!nk в "Wide Awake". След нея е Kelly Clarkson с "Dark Side", която показва, че понякога едно семпло и изчистено класическо изпълнение струва много повече от събличането на три ката дрехи на сцената!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО