LATEST

В ПАМЕТ НА LEFT EYE

Днес се навършват десет години от нелепата смърт на една най-великите рапиращи жени на всички времена: Lisa "Left Eye" Lopes.
За тези, които не си спомнят, Left Eye беше блъсната от камион в Хондурас (какво е правила в Хондурас през 2002 г. остава загадка за нас), затова и написахме "нелепа смърт". А през 90-те по скорост на реденето на рими можеше да се конкурира само с Busta, затова и написахме, че "беше една от най-великите". Поясняваме, за да не се получават недоразумения.
Естествено, Left Eye беше част от най-голямата дамска ар-ен-би формация на 90-те TLC. Условно ги определяме като ар-ен-би, защото ако напишем, че са били най-голямата гърл група на 90-те Еmma Bunton ще се обиди и ще звънне да ни се скара.
Обаче, ако трябва да сме напълно честни: за нас TLC СА най-голямата гърл група на 90-те, ама това да си остане между нас, защото Emma не трябва да разбира в никакъв случай!
Да си спомним за Lisa с ето това парче, което продължава да кърти мивки дори и през 2012 г. Липсваш, Left Eye, липсваш много, в сърцето ни зее дупка, която никога няма да бъде запълнена!


Коментари

  1. Не беше блъсната от камион, а ванът, в който пътуваше катастрофира. Не, че има значение... RIP

    ОтговорИзтриване
  2. поне е станало в Хондурас, тука сме бетон

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО