LATEST

THE BITCH IS BACK

Aко на някого все още не му е станало ясно: Calvin Harris е новият David Guetta! Последното поп парче, което британецът е продуцирал е "Call My Name" за Cheryl Cole. Това е пилотният сингъл от новия (трети поред студиен) албум на изпълнителката, A Million Lights, който излиза на 18 юни.
Cheryl Cole пък от своя страна иска да бъде новата Rihanna (хванахме те, долна крадла такава): не само, че ще се опита да посъживи кариерата си след всичките скандали в британския X Factor от преди две години с песен на Harris, ами и видеото ще бъде режисирано от Anthony Mandler, с когото барбадоската редовно си сътрудничи.
И истината е, че има огромни шансове не само да успее, но и най-накрая да пробие в Щатите след всичките скандали в американския X Factor от преди една година (спомняте си, Cheryl беше изгонена от менторския панел само след един ден снимки, мястото й зае Никол Шварценегер, която впоследствие ги забърка едни, не е за разправяне, ама да ги оставим настрана тия вещици, дори се объркахме за какво изобщо говорехме!).

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО