LATEST

THE BITCH IS BACK

Aко на някого все още не му е станало ясно: Calvin Harris е новият David Guetta! Последното поп парче, което британецът е продуцирал е "Call My Name" за Cheryl Cole. Това е пилотният сингъл от новия (трети поред студиен) албум на изпълнителката, A Million Lights, който излиза на 18 юни.
Cheryl Cole пък от своя страна иска да бъде новата Rihanna (хванахме те, долна крадла такава): не само, че ще се опита да посъживи кариерата си след всичките скандали в британския X Factor от преди две години с песен на Harris, ами и видеото ще бъде режисирано от Anthony Mandler, с когото барбадоската редовно си сътрудничи.
И истината е, че има огромни шансове не само да успее, но и най-накрая да пробие в Щатите след всичките скандали в американския X Factor от преди една година (спомняте си, Cheryl беше изгонена от менторския панел само след един ден снимки, мястото й зае Никол Шварценегер, която впоследствие ги забърка едни, не е за разправяне, ама да ги оставим настрана тия вещици, дори се объркахме за какво изобщо говорехме!).

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО