LATEST

ПЕТ НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТА ОТ НАГРАДИТЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯ ММ, ПО–ДОБРИТЕ НАГРАДИ

5. Под номер пет в нашата класация застава изпълнението на "Ще избягам ли от теб" на Мирка и Галко от наградите на ММ през 2003 г. Официалната версия за него е, че двамата си били разменили микрофоните, затова не се чувало какво и дали изобщо пеят, но на нас ни се струва, че причината е била напълно друга. Просто Миро е бил неразположен. За съжаление не намерихме клипчето с изпълнението на "Ще ти купя чушки с лед".

4. Награди на телевизия ММ за 2002 г. Със слушалка в ухото и сценарий в ръка Камен Во ръководи железния екип на телевизията зад кулисите, дирижирайки в сянка най-добрата церемония по раздаване-на-нещо-си правена до момента в България. Толкова е залисан, че не усеща кога идва моментът самият той да излезе на сцената, за да изпълни смаш-хита си с Deep Zone Project "Ела, изгрей". Ето го, излиза, отваря гърло, запява и избухва мощно на "Елааааааааа, изгрееееееееееееееееей", вдигайки високо, високо двете си ръце. Децата, които са набутани от двете страни на сцената, припадат от двете запотени подмишници. За съжаление не намерихме това изпълнение нито в YouTube, нито във Вибокса. Можете сами да си го пресъздадете в домашна обстановка, Камен Во беше с червена тениска, а Диан Соло в бархетна ризка с неопределен цвят!

3. На наградите през 2004 г., които се раздават във Варна, Лили Иванова получава приз за цялостно творчество. Примата изпълнява най-новия си шансон "Пак ще те обичам" и показва, че има чувство за хумор с ти-шъртка, на която пише "God Save The Queen". Това хубаво, но забравя да си сложи бикини и хората в залата, които стоят най-отпред успяват да й зърнат путито!

2. Устата печели наградата за най-добър рап/хип-хоп албум и излиза на сцената на наградите на ММ във Велико Търново през 2005 г. с високи токчета, лачените гащи на Азис и питона Душко на рамо. Тука все още благодари на своите приятели Румънеца § Енчев!


1. Устата пристига на "най-важните награди, които могат да съществуват в България" като Хитлер и не само това, ами има и много важни неща за казване. Неговият "слоукън" тази вечер е: "Рапърите на шампоан, гейовете на гел-душ, Устата на паста за зъби!"

Коментари

  1. А къде по дяволите е знаменитото изпълнение на Терънс Трент Д'Арби, който изнесе рецитал - първа песен с микрофон, втора песен с китара, но без микрофон ... Може би резилът нямаше да е толкова голям, ако ремъкът на китарата не се беше скъсал по средата на изпълнението и на Терънс му се наложи да отваря уста и размахва празни ръце до края на песента :)))

    ОтговорИзтриване
  2. това е много добро предложение, давайте още и като съберем всичките ще ги оформим в нова класация!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО