LATEST

ЕНРИКЕ БОХОСЯН

Победителят от първото издание на българския X Factor Рафи има само някакъв зачатък на певчески възможности, но за сметка на това е пълен с енергия, стои добре на сцена и не се срамува да танцува, въпреки че стъпките и движенията му са винаги едни и същи, независимо какво пее.
Ако махнем името Рафи и на негово място сложим Olly Murs, предишното изречение щеше да си остане толкова вярно, колкото е и в момента.
Затова и неприятно се изненадахме, когато чухме дебютното парче на дребното арменче.
Ние очаквахме някакво слънчево регенце, на което той да си танцува, да пие коктейли и да пощипва мадами по бански, а той ни сервира някакво подобие на модерен поп-денс хит. При това: на английски.
Още тогава имахме чувството, че в това парче нещо не е наред и след дълго-дълго мислене най-накрая се сетихме къде е проблемът. Ами просто парченцето на Рафи звучи като ъпдейтната версия на "Can You Hear Me" на Enrique Iglesias, песен от точно преди четири години, само че тогава още не ни беше заляла вълната на евтиния евро саунд.
Може и ние нещо да се бъркаме, и без това напоследък всички припеви са тип "ооооо оооо оо о". Кажете, културисти, приличат ли си двете парчета?
Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО