LATEST

ПСИХО ТЕСТ

Този симпатичен чичо на снимката не е Alfred Hitchcock, въпреки че много прилича. Всъщност това е Anthony Hopkins в ролята на известния режисьор. Снимката е първата визия от площадката на новия филм "Hitchcock and the making of Psycho" по едоименната книга на Stepehen Rebello, която Fox Searchlight разпространиха до медиите.
Освен Hopkins във филма ще видим още Helen Mirren като Alma Reville (съпругата на Hitchcock), Jessica Biehl като Vera Miles (сестрата на убитата в "Психо") и Scarlett Johansson в ролята на Janet Leigh (за нея е ясно коя роля изпълнява, няма нужда от припомняне).
Звучи интересно, за финал нека да си припомним три бързи факта за Хич: обожавал е семейството си, имал е чудесно чувство за хумор и през живота си е спал единствено със законната си съпруга, ей на това му се вика английски джентълмен!
Кой е любимият ви филм на Hitckcock, културисти?

Коментари

  1. Птиците, много ясно

    ОтговорИзтриване
  2. аааа, нашият любим е "Север-Северозапад", на второ място обаче изборът ни е малко странен и се пада на "Да хванеш крадец", въпреки че точно този филм самият Хичкок не си го харесва. Ние се кефим на остроумния диалог, невероятните кадри от Кан и Ница и на великолепните костюми, дело на Едит Хед, разбира се. И двата филма: с Кари Грант и незабравимия му тен!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО