LATEST

МУЗИКАЛНА ЧУДНОТЕКА: ПЕТТЕ ПАРЧЕТА, КОИТО СЕ ЛЕЯТ ОТ СЛУШАЛКИТЕ НИ ТЕЗИ ДНИ

5. Gotye feat. Kimbra - Somebody That I Used To Know

Противно на всички действащи правила и закони тази песен не може да ни омръзне вече трети месец. Дори вече самото Готие (както наистина се произнася името му) не ни стряска в клипа и вчера изгледахме цялото видео от-до и се оказа, че е арт та дрънка. А от това момиче Kimbra очакваме големи неща, да има късмета да се провали!

4. Fun. feat. Janelle Monae - We Are Young

Ето още едно парченце, което хваща бавно, но не пуска дълго! На Janelle Monae й беше крайно време да пробие, нищо, че едва се забелязва сред фрази като "my friends are getting higher than Empire State" и невъзможните височини на вокала на групата, както и да се казва момчето!

3. Madonna - Masterpiece

Това парче сме го пропуснали около режисьорския дебют на Мадж и Златните глобуси, но в новия й албум се откроява като лайно на метено. Текстът спокойно може да получи Грами за "най-тъп текст на песен на всички времена", но меланхоличното настроение, което създава William Orbit е неповторимо!

2. Mark Foster, Kimbra & A-Trak - Warrior

За това парченце вече писахме подробно, така сам си се разрови да видиш какво сме казали за него. Накратко: това е ебаси якото осемдесетарско диско!

1. Drake feat. Rihanna - Take Care

На рипийт, ако може през следващите три часа, най-добре!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО