LATEST

"ИГРИТЕ НА ГЛАДА" - НОМЕР ЕДНО В БОКС-ОФИСА НА САЩ ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА СЕДМИЦА

Великденската седмица в САЩ е поредната тази година, която ще донесе рекордни бокс-офис приходи. Въпреки премиерата на "Американски пай 4" и 3D версията на "Титаник" обаче, филм номер едно ще остане "Игрите на глада" с близо 40 млн $ за уикенда (петъчните постъпления са били около 14 млн $). Междувременно от Lionsgate обявиха, че филмът вече е минал 400 млн $ приходи в цял свят - от тях 269 милиона е сумата от САЩ! Така "Игрите на глада" се превръща в най-касовия филм за 2012-та в световен мащаб.
Второто място тази седмица ще бъде за "Американски пай 4". Оригиналното заглавие ("American Reunion") в случая е много по-подходящо, защото реално това е осмата част от поредицата, въпреки че предишните ленти излизаха директно на видео за домашна консумация. Събирането на оригиналните актьори от първите три версии на "Пая" ще донесе приходи от около 25 млн $ за уикенда.
На трета позиция ще се нареди непотопяемият "Титаник" с 20 млн $. Конвертирането на филма е струвало 18 млн, които ще бъдат изцяло покрити само след премиерния уикенд.
И трите филма могат да бъдат гледани и в българските кина, така че очакваме отзиви и препоръки!
P.S. - слуховете в мрежата, че Gary Ross се е отказал от режисирането на "Възпламеняване", продължението на "Игрите на глада", все още не са потвърдени и най-вероятно ще се окажат неверни. Спете спокойно, момичета! В момента Ross е на почивка със семейството си и не може да бъде открит за коментар. Веднага, когато си вдигне телефона ще ви осведомим за бъдещите му творчески планове! Gary, знаем, че ни четеш редовно, вдигни си шибания телефон и ни отговори на шибаните въпроси!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО