LATEST

КНИГАТА, ЗА КОЯТО ВСИЧКИ ГОВОРЯТ

... се казва "50 Shades Of Grey" и в средата на март правата за филмирането й бяха продадени на Universal Studios за 4 милиона $ и около 5 % от приходите още преди изобщо да е публикувана в САЩ! За какво обаче става въпрос?
"50 Shades Of Grey" е първата книга от трилогия за 21 годишната колежанка Анастейша Стийл, която започва садо-мазо връзка с десетина години по-големия от нея богаташ Крисчън Грей. Секс игричките им се задълбочават в продълженията "50 Shades Darker" и "50 Shades Freed". Критиците вече нарекоха творенията на авторката E.L. James (зад този псевдоним се крие бивша телевизионна продуцентка) като софт порно, а от New York Times им лепнаха определението "порно за мамчета". Мдам, жени на средна възраст са най-запалени по еротичната поредица, а много от тях дори се срамуват да си признаят, че я четат и споделят, че за нищо на света не биха искали да ги видят в градския транспорт точно с тази книга в ръка! Затова и по-свенливите домакини предпочитат да си изтеглят електронното издание на книгата - така никой не може да прозре какви точно мръсотийки се леят иззад металния гръб на електронния четец.
Успяхме ли да ви заинтригуваме поне малко? Истинският шок обаче тепърва предстои!
кориците на трите романа
Всъщност авторката започва да качва глава по глава първата книга във фенски сайт на поредицата "Здрач", в който запалените по вампирската драма свободно могат да интерпретират сексуалния живот на Бела и Едуард. След възторжените отзиви Ерика сменя имената, преправя текста и, дет се вика, останалото е история (някои от общите черти на героите обаче са запазени и също както и Бела, Анастейша обича да си хапе устната!).
Първоначално книгата е публикувана единствено в Австралия, а малкото бройки от тиража, които достигат до САЩ се разграбват за секунди. В същата седмица, в която бяха продадени филмовите права, E.L. James подписа и мулти-милионен договор за ново издание на поредицата с едно от подразделенията на Knopf Publishing.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО